ΑΡΗΣ

Φιλικό με ΠΑΣ για την Ιαπωνία με προτροπή Σακατά

ΑΡΗΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ / 27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΡΗΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ / 27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ MOTIONTEAM

Με πρωτοβουλία του Νταϊσούκε Σακάτα η ΠΑΕ Άρης πρόκειται να δείξει για μία ακόμη φορά το κοινωνικό της πρόσωπο, καθώς θα παίξει φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τα έσοδα θα πάνε στην Ιαπωνία.

Οι "κιτρινόμαυροι" έχουν προγραμματίσει φιλικό παιχνίδι στην διάρκεια της – επόμενης - Μεγάλης Εβδομάδας στους Ζωσιμάδες των Ιωαννίνων με τον ΠΑΣ Γιάννενα.


Ένα φιλικό παιχνίδι που λογικά θα γίνει την Μεγάλη Τετάρτη με τα έσοδά του να καταλήγουν στην πατρίδα του διεθνή Ιάπωνα επιθετικού της ομάδας της Θεσσαλονίκης για τις οικογένειες όσων επλήγησαν από τις προ ημερών καταστροφές.

Αυτές που προκλήθηκαν τόσο από τον ισχυρό σεισμό 8,9 ρίχτερ όσο και από το τσουνάμι που ακολούθησε πριν από έναν μήνα, στις 11 Μαρτίου, με αποτέλεσμα να υπάρξουν χιλιάδες νεκροί.

Για τον λόγο αυτό και η ΠΑΕ Άρης δεν ήταν δυνατόν να αρνηθεί στο αίτημα – επιθυμία του Σακάτα με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα να ήταν θετική και πλέον οι δύο ομάδες να διασταυρώνουν τα ξίφη τους την επόμενη εβδομάδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Σάκης Τσιώλης με τους συνεργάτες και τους ποδοσφαιριστές του κινείται αποκλειστικά και μόνο στους ρυθμούς του παιχνιδιού της Κυριακής με την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια όπου η νίκη είναι μονόδρομος στον δρόμο της συμμετοχής στα φετινά πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός του Άρη θα γνωρίζει αύριο αν θα μπορεί να υπολογίζει στον Σέρχιο Κόκε σε αντίθεση με τους τιμωρημένους Ρικάρντο Φατί και Κάρλος Τόχα που έχουνε συμπληρώσει τον απαγορευμένο αριθμό κίτρινων καρτών σε αντίθεση με τον Νέρι Καστίγιο που θα βρίσκεται και πάλι στην διάθεσή του.

Κι όσο για τον Ραούλ Μπομπαντίγια ο Αργεντινός επιθετικός μπορεί μετά την αντίδρασή του στην αλλαγή του στο παιχνίδι της Κυριακής (10/04) με τον Ολυμπιακό Βόλου να φλέρταρε με την τιμωρία αλλά ο Τσιώλης δείχνει να προτίμησε να το αφήσει σε δεύτερη μοίρα αν και γνώστης του ότι έγινε δεδομένης της σημασίας του παιχνιδιού με την Skoda Ξάνθη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ