ΑΡΗΣ

Φιλικό με ΠΑΣ Γιάννενα σε μία εβδομάδα

Φιλικό με ΠΑΣ Γιάννενα σε μία εβδομάδα
INTIME SPORTS

Τελικά Άρης και ΠΑΣ Γιάννενα θα βρεθούν αντιμέτωποι σε φιλικό παιχνίδι πριν από την ολοκλήρωση των προπονήσεων της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης αποδέχθηκε την πρόταση από τον ΠΑΣ Γιάννενα για φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες που θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη 18 Μαΐου στις 19:00 στο γήπεδο των Ζωσιμάδων.


Τα έσοδα του συγκεκριμένου φιλικού παιχνιδιού θα διατεθούν για λογαριασμό της Football League, ενώ πριν το παιχνίδι θα τιμηθεί η ΠΑΕ Άρης και ο προπονητής της ομάδας Σάκης Τσιώλης.

Ένα φιλικό που απομένει να φανεί αν και θα είναι το τελευταίο που θα δώσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης πριν ο Καρδιτσιώτης τεχνικός της ανανεώσει το ραντεβού του με τους ποδοσφαιριστές του για την έναρξη της προετοιμασίας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.


Το σίγουρο είναι πως δεν θα είναι το επόμενο αφού αυτό είναι προγραμματισμένο για αύριο με αντίπαλο την Skoda Ξάνθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στην μνήμη του Ολουμπάγιο Αντεφέμι που έχασε την ζωή του στην άσφαλτο το πρωί της 18ης Απριλίου.


Λίγες μόλις ώρες μετά την λήξη του παιχνιδιού μεταξύ των δύο ομάδων στα πλαίσια της 30 και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Super League που είχε διεξαχθεί στο γήπεδο των Πηγαδίων με τον ίδιο σε ρόλο θεατή λόγω τιμωρίας.


Σε ένα παιχνίδι όπου ο Τσιώλης θα έχει την ευκαιρία για νέες δοκιμές και συμπεράσματα όσον αφορά του υπάρχοντες ποδοσφαιριστές του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και τις εισηγήσεις του στην διοίκηση της ΠΑΕ με την ευχή του να μην υπάρξει και νέος τραυματισμός μετά από αυτούς των Νέτο και Πορτίγια.


Θα πρέπει εξάλλου να σημειωθεί ότι σημαντικό ρόλο για τον Καρδιτσιώτη τεχνικό του Άρη πρόκειται να παίξουν και τα αποτελέσματα των προ διημέρου εργομετρικών εξετάσεων που υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ