ΑΡΗΣ

Φιλικό με την Σάλτσμπουργκ

Φιλικό με την Σάλτσμπουργκ
Νέτο-Άρης-πανηγυρικό INTIME SPORTS

Την πρωταθλήτρια Αυστρίας Σάλτσμπουργκ θα αντιμετωπίσει ο Αρης σε φιλικό στις 30/6 κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στο Κίτσμπιελ

Μετά την πρώτη συγκέντρωση στις 20 Ιουνίου και τις απαραίτητες εξετάσεις στις 22 Ιουνίου η αποστολή του Άρη θα αναχωρήσει για το Κίτσμπιελ της Αυστρίας όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 5 Ιουλίου.
Η αποστολή της ομάδας θα διαμείνει στο ξενοδοχείο Κίτσχοφ όπου παρέχονται όλες οι απαραίτητες εγκαταστάσεις για την προετοιμασία της ομάδας ενώ κατά την διάρκεια της παραμονής της ομάδας στην Αυστρία θα διεξαχθούν τέσσερα φιλικά παιχνίδια.

Εξάλλου για τις 30 Ιουνίου έχει ήδη οριστικοποιηθεί το φιλικό παιχνίδι κόντρα στην RED BULL Σάλτσμπουργκ που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του αυστριακού πρωταθλήματος.

Μάλιστα και φέτος στέφθηκε πρωταθλήτρια Αυστρίας και θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά στο Champions League ενώ τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιποι αντίπαλοι.

Σημειώνεται ότι στις 5 Ιουλίου η ομάδα θα μεταβεί στην Κύπρο, όπου την επομένη 6 Ιουλίου θα αγωνιστεί κόντρα στην πρωταθλήτρια Κύπρου, Ομόνοια στις 19:00 στο ΓΣΠ με την αποστολή του Άρη να είναι να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη την επομένη, 7 Ιουλίου.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ