ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Φιλικό με τις Ελπίδες

Φιλικό με τις Ελπίδες
ΚΟΚΟΤΟΒΙΤΣ

Δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα θα κάνει ο Κοκότοβιτς στο φιλικό της Παρασκευής με την Εθνική Ελπίδων στο γήπεδο του Περιστερίου.

Υπενθυμίζεται ότι το «παρών» θα δώσουν και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Ότο Ρεχάγκελ μαζί με τον συνεργάτη του Γιάννη Τοπαλίδη.
Ο τεχνικός του Ατρόμητου δεν θα δώσει χρόνο συμμετοχής στον Γιώργο Κορακάκη, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο και για προληπτικούς λόγους θα μείνει εκτός αγώνα. Αλλωστε, είναι τιμωρημένος και δε θα αγωνιστεί στον τελευταίο αγώνα της σεζόν με τον Άρη στο Χαριλάου.

Επίσης, ο Λουτσιάνο υποφέρει από ιγμορίτιδα, ενώ ο Γιώργος Χάλαρης συνεχίζει την αποθεραπεία του αφού γι’ αυτόν έχει τελειώσει η χρονιά.

Εκτός πλάνων είναι και ο Αλέν Ραγκουέλ δεν μπορεί να αγωνιστεί αύριο που αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις την Δευτέρα ενώ και ο Βασίλης Ρόβας συνεχίζει τη θεραπεία του και ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων, αφού έχει υποστεί ένα σφίξιμο στο δικέφαλο και για προληπτικούς δε θα παίξει.

Οι παραπάνω ποδοσφαιριστές εξάλλου δεν πρόκειται να συμμετάσχουν ούτε στο φιλικό τουρνουά του Παναιγιάλειου στο Αίγιο το Σάββατο.

Πρώτα ο προπονητής
Ο προγραμματισμός για την επόμενη χρονιά πάντως αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα και το πρώτο θέμα που θα ξεκαθαρίσει είναι αυτό του προπονητή.

Ο Γιώργος Σπανός θα έχει συνάντηση την επόμενη εβδομάδα πιθανότατα με τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς για να συζητήσουν το μέλλον της συνεργασίας τους.

Όλα αυτά την ώρα που κυκλοφορούν διάφορα ονόματα ως υποψήφιοι για να αναλάβουν τον πάγκο του Ατρόμητου.Προτεραιτότητα είναι πάντως το θέμα του νέου τεχνικού ο οποίος στην συνέχεια θα κάνει και τις εισηγήσεις του ενόψει της νέας χρονιάς.













TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ