ΑΡΗΣ

Φιλικό με τον Αγροτικό Αστέρα για Μαρτίνες, Σιώπη και Βίτορ

SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Ο Άρης αντιμετωπίζει τον Αγροτικό Αστέρα σε φιλική αναμέτρηση (7/9, 18:00) κι ο Πάκο Ερέρα προσανατολίζεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στα τρία πιο πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα, Νίκο Μαρτίνες, Μανώλη Σιώπη και Πέντρο Βίτορ.

Μπορεί ο Άρης ν' απέκτησε τον Μεργκίμ Μαβράι - έτσι όπως ανακοίνωσε ο Θοδωρής Καρυπίδης - αλλά οι τρεις που αποκτήθηκαν πριν από τον Αλβανό στόπερ δεν έχουν κάνει ακόμη ντεμπούτο.

Οι Νίκο Μαρτίνες, Μανώλης Σιώπης και Πέντρο Βίτορ βρέθηκαν στο "Καυτανζόγλειο" κι ενθουσιάστηκαν από την ατμόσφαιρα στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ, για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League.

Ήλθε η ώρα για δράση, όμως. Τόσο ο Έλληνας αμυντικός μέσος, όσο και οι δυο Νοτιοαμερικανοί (Βραζιλιάνος κι Αργεντινός) μεσοεπιθετικοί αναμένονται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στη φιλική αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα (7/9, 18:00), δοθείσης της ευκαιρίας διακοπής του πρωταθλήματος λόγω υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ:

"Ο Αγροτικός Αστέρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διεξαγωγή ενός σπουδαίου φιλικού παιχνιδιού, καθώς την προσεχή Παρασκευή (7/9-18:00) θα υποδεχθεί στον Εύοσμο τον ιστορικό Άρη Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται ότι η προγραμματισμένη για την ίδια ημέρα φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο την Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί σε άλλη ημερομηνία, κατόπιν νέας συνεννόησης των διοικήσεων των δύο ομάδων".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ