ΑΡΗΣ

Φιλικό με τον Πιερικό την Μ. Τρίτη

Φιλικό με τον Πιερικό την Μ. Τρίτη
INTIME SPORTS

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τον Πιερικό την Μεγάλη Τρίτη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (30/04, 18.00)

Φιλικό παιχνίδι με τον Πιερικό θα δώσει ο Άρης στο "Κλεάνθης Βικελίδης" την Μ. Τρίτη (30/04, 18:00). Ένα παιχνίδι που θα δώσει την ευκαιρία στον Σούλη Παπαδόπουλο για δοκιμές και την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι ποδοσφαιριστές του Άρη μετά από το τριήμερο ρεπό τους, επέστρεψαν το απόγευμα στις προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου με το ίδιο πρόγραμμα να υπάρχει και για αύριο.

Σήμερα εξάλλου αποφασίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου (27/04) στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου να γίνει τελικά το διπλό προπονητικού χαρακτήρα ανάμεσα με την μικτή ομάδα των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ.

Αυτή θα αποτελείται από ποδοσφαιριστές της Κ-20 και της Κ-17 (δεν θα χρησιμοποιηθούν όσοι αγωνιστούν την Κυριακή στο εξ αναβολής παιχνίδι της ομάδας Κ-20 με την αντίστοιχη του ΟΦΗ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής την Κυριακή στις 12:00 στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Τέλος για την Κυριακή υπάρχει προγραμματισμένο ρεπό και την Μ. Δευτέρα το πρόγραμμα του Παπαδόπουλου περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ