ΑΡΗΣ

Φιλικό "πειθαρχίας" με Κ-20

Φιλικό "πειθαρχίας" με Κ-20
INTIME SPORTS

"Καψώνι" του Μίχαλ Πρόμπιερζ στους παίκτες, καθώς έχει προγραμματίσει φιλικό με την ομάδα Κ-20, νωρίς το πρωί του Σαββάτου! Διαβάστε το ρεπορτάζ...

Μόνο τυχαίο δεν ήταν ότι ο Μίχαλ Πρόμπιερζ η ώρα που όρισε το φιλικό με την Κ-20. Στις 9:30 το πρωί του Σαββάτου στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Μία ώρα που αποτελεί ένα ακόμη δείγμα της πειθαρχίας που θέλει να περάσει σε κάθε ομάδα που έχει εργαστεί ο 39χρονος Πολωνός τεχνικός και μάλιστα με το «καλημέρα» και στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η επιλογή της ομάδας Κ-20 του Άρη από τον Πρόμπιερζ είχε να κάνει από την στιγμή που δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί τελικά αντίπαλος επιπέδου ακόμη και Super League για την διεξαγωγή εκτός έδρας παιχνιδιού δεδομένου ότι το παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΟΦΗ μετά την διακοπή του πρωταθλήματος είναι στο Ηράκλειο.

Στα ευχάριστα της Πέμπτης για τον Πρόμπιερζ ήταν ότι μετά από μία μέρα απουσίας είχε και πάλι στην διάθεσή του και σε κανονικούς ρυθμούς τον Νέρι Καστίγιο με τον διεθνή Μεξικανό να έβγαλε χωρίς ενοχλήσεις όλο το πρόγραμμα.

Κατά τα άλλα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι τραυματίες Ντάνιελ Τσέζαρεκ που ωστόσο φροντίζει να ανεβάζει ρυθμούς με όλα να δείχνουν πως μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ θα τεθεί στην διάθεση του Πολωνού τεχνικού, Κώστας Καπετάνος και Νάτσο Γκαρσία ενώ ο Μιχάλης Σηφάκης παραμένει στην Αμβέρσα του Βελγίου.

Για αύριο πάντως ο Πρόμπιερζ έχει προγραμματίσει από μία προπόνηση για κάθε ένα από τα δύο του γκρουπ αφήνοντας με τον τρόπο αυτό πίσω του ένα διήμερο από διπλές προπονήσεις και για τα δύο του γκρουπ.

Μεταξύ άλλων την Πέμπτη ο τεχνικός του Άρη πήρε στα χέρια του τα πρώτα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του που τον άφησαν ικανοποιημένο και πλέον αναμένει αυτά του αιματολογικού ελέγχου που ζήτησε να γίνει την Παρασκευή.

Με τον τρόπο αυτό θα έχει μία πλήρη εικόνα εν όψει της συνέχειας της αγωνιστικής περιόδου και συνάμα θα μπορέσει να προσαρμόσει ανάλογα τις προπονήσεις του και των δύο γκρουπ.

Εν τω μεταξύ όλα δείχνουνε τελικά ότι ο Γιάννης Πλαβούκος θα αποτελέσει παρελθόν από τον Άρη με τον Πρόμπιερζ να αναζητεί ήδη από την πατρίδα του για το ποιος θα τον αντικαταστήσει στην θέση του γυμναστή τερματοφυλάκων.

Ο λόγος σύμφωνα έχει να κάνει με την λανθασμένη του την λανθασμένη του εκτίμηση στο ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Ολυμπιακό της κατάστασης που βρίσκονταν οι Μάρκος Βελλίδης και Ελντίν Γιακούποβιτς.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ