ΙΩΝΙΚΟΣ

Φιλικό στη Νεάπολη

Φιλικό στη Νεάπολη
ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Φιλικό μεταξύ νέων και παλαιμάχων του Ιωνικού στη μνήμη του Νίκου Κανελλάκη, παρελθόν ο Φανγκουέιρο

Έτσι για την ιστορία το φιλικό που διαιτήτευσε ο Γιάννης Τσαχειλίδης έληξε 5-2 υπέρ των "μικρών".
Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Ξανθόπουλος δήλωσε τα εξής:

"Πιστοί στο ραντεβού μας ήρθαμε σήμερα εδώ για να τιμήσουμε τη μνήμη του ανθρώπου που έκανε μεγάλο τον Ιωνικό, του Νίκου Κανελλάκη που έδωσε και τη ζωή του γι αυτή την ομάδα. Βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή καθώς εφέτος ήταν η δεύτερη προσπάθεια, αλλά κάθε χρόνο αυτός ο αγώνας μνήμης θα γίνεται καλύτερος.

Ηδη προγραμματίζουμε για του χρόνου να φέρουμε και να είναι παρόντες στον 3ο αγώνα, ξένους παίκτες που πρόσφεραν πολλά στον Ιωνικό, όπως ο Μπρούστερ, ο Μουτσοντρίγκο, αλλά και άλλους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν επί εποχής του αείμνηστου Νίκου Κανελλάκη. Ο αγώνας αυτός θα γίνει θεσμός και πιστεύω πως όλοι όσοι έχουμε φορέσει τη φανέλα του Ιωνικού και γνωρίσαμε από κοντά το Νίκο Κανελλάκη, θα είμαστε πάντα πιστοί σε αυτό το ραντεβού μνήμης"



Στο μεταξύ, παρελθόν για την ΠΑΕ Ιωνικός αποτελεί και επίσημα από σήμερα ο Πορτογάλος Κάρλος Φανγκουέιρο, ενώ όπως έγινε γνωστό από τη διοίκηση με βαρύ χρηματικό πρόστιμο θα τιμωρηθούν οι Μπαστιανίνι και Ουκάρ, οι οποίοι στο ημίχρονο του χθεσινού αγώνα με την ΑΕΚ, είχαν φραστικό επεισόδιο.

Το πρόστιμο θα είναι πιο βαρύ για τον Μπαστιανίνι γιατί είναι υπότροπος καθώς άργησε να επιστρέψει, κατά μία ημέρα, από τις διακοπές του Πάσχ

Λόγω του φραστικού επεισοδίου αλλά και της κακής εμφάνισης της ομάδας ο κ. Χατζηνικολάου πήγε τους παίκτες του από τις 8:00 το πρωί στη προπόνηση, ενώ στην ομιλία του, τους έτριξε τα δόντια .

"Για να αντιμετωπίσεις μια ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ, ή ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός, χρειάζεται πειθαρχία και ψυχή, στοιχεία που πρέπει να αντιπαρατάξεις απέναντι στη δεδομένη ποιότητα και το ταλέντο των παικτών που διαθέτουν αυτές οι ομάδες. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε αυτά τα στοιχεία, αλλά στην επανάληψη όχι και αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Οποιος δεν είναι πειθαρχημένος και δεν παίζει για την ομάδα, θα υποστεί τις συνέπειες"










TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ