ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Φιλικό τεστ με Καλλιθέα

Φιλικό τεστ με Καλλιθέα
Κοκοτοβιτς

Φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Καλλιθέα στο γήπεδο του Περιστερίου θα δώσει το Σάββατο ο Ατρόμητος.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και έτσι οι φίλοι της ομάδας του Περιστερίου θα έχουν την ευκαιρία να αποθεώσουν τους παίκτες και τον προπονητή για τον θρίαμβο της περασμένης αγωνιστικής στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού.
Στην διάθεση του προπονητή του Ατρομήτου δεν θα είναι οι οι τραυματίες Μερίνο, Σανόκο, Γελαδάρης, Μαρίνος, Άντερσον, ο Μαγκντί που έχει ενσωματωθεί στην ολυμπιακή ομάδα της Αιγύπτου, καθώς και οι Κουτσοσπύρος, Λαζανάς.

Οι δύο τελευταίοι ένιωσαν ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και τη μέση αντίστοιχα, γιʼ αυτό δεν γυμνάστηκαν και θα προφυλαχθούν αύριο.

Παράλληλα ίσως να συμβεί το ίδιο και με τον Κορακάκη, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και προπονήθηκε σήμερα, αλλά ταλαιπωρείται από ίωση.

Γενική είσοδος έως το φινάλε

Στο μεταξύ γενική είσοδο με 10 ευρώ στους δύο τελευταίους εντός έδρας αγώνες της σεζόν όρισε η ΠΑΕ Ατρόμητος για τους φίλους της.

Η ΠΑΕ θεωρεί ότι η συμπαράσταση του κόσμου αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για να πετύχει η ομάδα του Περιστερίου τους στόχους της και γι΄αυτό αποφάσισε να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους φιλάθλους της πόλης να παρακολουθήσουν τους αγώνες με τον Πανιώνιο και τον Ηρακλή αντί του ποσού των 10 ευρώ για κάθε ματς.

Η τιμή του εισιτηρίου στη θύρα 3 (VIP) ορίστηκε στα 30 ευρώ. Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο δε θα λειτουργήσουν οι θύρες 1 και 2.












TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ