ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φήμες... αντικατάστασης Τεν Κάτε

Φήμες... αντικατάστασης Τεν Κάτε
Μπίλιτς

Φήμες για Μπίλιτς στον πάγκο και διάψευση από την ΠΑΕ. Βγενόπουλος: "Ο ΠΑΟ είναι χόμπι"

Η φημολογία των Κροατών

Η "ατάκα" του Γιώργου Βαρδινογιάννη μετά το ματς με την Λάρισα την Κυριακή "ταρακούνησε" τα νερά ακόμα περισσότερο στον Παναθηναϊκό, την ώρα που παίκτες και τεχνικό τιμ αναζητούν την ηρεμία για να επιτευχθεί ο στόχος της κατάκτησης της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα μέσα από την διαδικασία των πλέι-οφ.

Γιάννης Βαρδινογιάννης, Αδελφοί Γιαννακόπουλοι, Ανδρέας Βγενόπουλος και Νίκος Πατέρας ωστόσο κατα καιρούς έχουν στηρίξει την θέση του Ολλανδού τεχνικού τονίζοντας πως έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο και πως θα πρέπει να δείξει και την νέα χρονιά το "έργο" του. Ομως είναι έτσι τα πράγματα;

Ηδη σήμερα υπήρξε έντονη φημολογία στην Κροατία πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας Σλάβεν Μπίλιτς έχει έρθει σε επαφή με ανθρώπους του "τριφυλλιού", οι οποίοι μάλιστα του τόνισαν πως θα τους ενδιέφερε το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας.

Και η πρόταση... Τερίμ

Εκτός από τον "αυταρχικό" και έντονο σε χαρακτήρα Κροάτη προπονητή, ένα ακόμα όνομα που σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να έπεσε στο "τραπέζι" είναι και αυτό του Φετίχ Τερίμ, αφού φέρεται να προτάθηκε στους "πράσινους" στο ενδεχόμενο αναζήτησης προπονητή.

Πάντως τα σενάρια αυτά έχουν εξοργίσει τόσο τους ανθρώπους της διοίκησης που δεν απαντούν καν θεωρώντας τα ανύπαρκτα.

Εξαλλος και ο Ολλανδός

Την ίδια ώρα μετά τα όσα ακούστηκαν και από τα "πράσινα χείλη" (κ. Γιώργος Βαρδινογιάννης) ο Χενκ Τεν Κάτε δήλωνε στο περιβάλλον του (Ολλανδία) ιδιαίτερα στεναχωρημένος από την τροπή που έχουν πάρει οι εξελίξεις στο θέμα αυτό. Ο ίδιος γνωρίζει για την στήριξη που του τρέφουν οι μέτοχοι ωστόσο αν υποψιαστεί κάτι αντίστροφο δεν αποκλείεται να παραιτηθεί ο ίδιος μετά τα πλέι-οφ.

Βγενόπουλος: "Χόμπι μου..."



Λίγες ώρες πριν από το κρίσιμο Δ.Σ. της Πέμπτης ο Ανδρέας Βγενόπουλος, σε εκδήλωση που έγινε στην Κύπρο (για την αλλαγή της έδρας της Marfin Bank από Κύπρο σε Ελλάδα), δέχτηκε ερώτηση από δημοσιογράφους σχετικά με τον Παναθηναϊκό και η απάντηση του σίγουρα θα προκαλέσει κάποιους:

"Πείτε μου για κάτι σοβαρό, ο Παναθηναϊκός είναι το χόμπι μου" δήλωσε αρχικά και σε δεύτερη ερώτηση σχετικά με τους πράσινους απάντησε: "Παιδιά, ήρθαμε για άλλη δουλειά εδώ πέρα".

Εκτός αποστολής ο Γκούμας

Εκτός αποστολής για τον αγώνα με την Λάρισα έμεινε ο Γιάννης Γκούμας, κάτι που είχε συμβεί και στα προηγούμενα ματς των πλέι-οφ. Η απόφαση του Τεν Κάτε να αφήσει εκτός αποστολής τον αμυντικό του Παναθηναϊκού προκαλεί έκπληξη, καθώς δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και σε αντίθεση με τις πολλές απουσίες προτίμησε να πάρει στην θέση του στην αποστολή τον νεαρό Παναγιώτη Βλάχο.

Εκτός μάχης για την αναμέτρηση στο Αλκαζάρ έμειναν και οι τιμωρημένοι Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, καθώς και οι τραυματίες Νίνης, Ίβανσιτς, Νίλσον και Λεοντίου. Αντίθετα μια από τις επιλογές που υπολογίζει στο ματς με τους "βυσσινί" είναι και ο Μελίσσης που επανήλθε στην αποστολή.

Τέλος σε ότι αφορά τα ιατρικά νέα και την περίπτωση του Σωτήρη Νίνη, η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ότι υπέστη διάταση στον τοξοειδή σύνδεσμο και έσω πλατύ του αριστερού γόνατος.

Σύμφωνα με την εκτίμηση της αποχής του από τους αγωνιστικούς χώρους μεταφράζεται σε δέκα ημέρες, κάτι που υπολόγιζαν οι άνθρωποι του "τριφυλλιού".





























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ