ΑΡΗΣ

Φήμες για Καρκοuρί

Φήμες για Καρκοuρί
Καρκουρί

Μία από τις προτάσεις παικτών που καταφθάνουν στα γραφεία των "κιτρινόμαυρων" είναι αυτή του Καρκουρί

Ο Καρκούρι στην περίοδο που αγωνίστηκε στον Άρη είναι αλήθεια ότι αγαπήθηκε και με το παραπάνω από τον κόσμο της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Την στιγμή αυτή όμως και στην περίπτωση που απασχολήσει εμπόδιο ενδεχομένως να αποτελέσει το κασέ του το οποίο φαντάζει υψηλό ως βασικός και αναντικατάστατος στην Τσάρλτον.

Παρόλα αυτά πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν δύο παράγοντες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην απόκτηση του Καρκουρί.

Από την μία το γεγονός ότι η ομάδα του Λονδίνου είναι τελευταία στην Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας και θεωρείται απίθανό να γλιτώσει τον υποβιβασμό και το δεύτερο ότι το συμβόλαιο του Μαροκινού αμυντικού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και δεν αποκλείεται αν ζητήσει να το λύσει νωρίτερα να το πετύχει.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι το όλο θέμα του ενδιαφέροντος του Καρκουρί δεν επιβεβαιώνεται από την πλευρά του Άρη με τους ανθρώπους του σε κάθε περίπτωση να αρνούνται να κάνουν λόγο για μεταγραφές και να επαναλαμβάνουν ότι η προσοχή τους τη στιγμή αυτή είναι αποκλειστικά και μόνο να είναι στραμμένη στον αγώνα του Σαββάτου με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο αλλά και τα υπόλοιπα παιχνίδια που ακολουθούν μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος.

Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί και το εξής. Ότι ο Καρκουρί ως γνωστό καταλαμβάνει θέση ξένου και για να αποκτηθεί ή θα πρέπει να αδειάσει μία θέση ή βεβαίως να γίνει ένας από τους υπάρχοντες κοινοτικός με τον Γκιλέρμε να... παλεύει να αποκτήσει ευρωπαϊκό διαβατήριο.












TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ