ΑΡΗΣ

Φήμες για Μάρκο Αουρέλιο

Φήμες για Μάρκο Αουρέλιο
Φερέρ

O νέος προπονητής του Άρη, συνεχίζει τις υποχρεώσεις του με την Οσπιτάλετ, ενώ ο Μανέλ Φερέρ κλείνει παίκτες στην Βραζιλία

Ο νέος προπονητής του Άρη μπορεί να συνεχίζει σήμερα τις υποχρεώσεις του με την νυν ομάδα του την ισπανική Οσπιταλέτ ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει τον Μανέλ Φερέρ στην Βραζιλία όπου βρίσκεται να ασχολείται με τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Ένας από αυτούς μάλιστα φέρεται να είναι ο Μάρκο Αουρέλιο.
Ο 24χρονος Μάρκο Αουρέλιο αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μπακ και ανήκει στην Σάο Πάολο από την οποία έπαιζε ως δανεικός στην Ουνιάο Σάο Ζοάο.

Ο Μανέλ Φέρερ μετέβη στην Βραζιλία για να κλείσει δύο Βραζιλιάνους. Ο ένας από αυτούς να αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ, όπως δηλαδή ο Μάρκο Αουρέλιο, και ο άλλος σε αυτή του επιτελικού μέσου.Το αν θα έρθει ή όχι ο 24χρονος στον Άρη είναι κάτι που θα φανεί μέσα στις επόμενες μέρες αν και τα μέσα ενημέρωσης της Βραζιλίας αφήνουν να εννοηθεί πως κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανό. Όσο για το όνομα του επιτελικού μέσου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Κατά τα άλλα στα εντός των συνόρων στον Άρη έχει προταθεί ο 23χρονος αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννενα, Γιώργος Ντάσιος. Η περίπτωσή του φαίνεται να μην έχει αφήσει αδιάφορος τους ιθύνοντες της ΠΑΕ Άρης με τον Αλέξη Κούγια όμως να ζήτησε για την παραχώρησή του τους Σπύρο Γόγολο και Γιώργο Γκουγκουλιά. Από την στιγμή όμως που στον Άρη ούτε που το σκέφτονται για τον δεύτερο σε πρώτη φάση το ενδεχόμενο απόκτησης του Ντάσιου παρουσιάζει δυσκολίες.

Όσον αφορά τέλος τον Χουάν Κάρλος Ολίβα; Ο νέος τεχνικός του Άρη σήμερα το βράδυ θα αντιμετωπίσει με την νυν ομάδα του την Οσπιταλέτ την Εϊμπάρ στον δρόμο της ανόδου στην Segunda Division της Ισπανίας.

Από την ομάδα του Ολίβα πάντως, την Οσπιταλέτ, στον Άρη φαίνεται να δείχνουν θετικοί στην απόκτηση του Φελίπε Σανσόν ως προσωπική επιλογή του Ισπανού τεχνικού με τις συζητήσεις μάλιστα να είναι ήδη σε προχωρημένο επίπεδο.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ