ΠΑΟΚ

Φήμες για Μιλοβάνοβιτς

Φήμες για Μιλοβάνοβιτς
Μιλοβάνοβιτς

Τις περιπτώσεις των Τζόζεφ Νουαφόρ και Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς εξετάζουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ

Ένα από τα πρώτα ονόματα που είχαν ακουστεί πριν ακόμα τελειώσει η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος της Super League ότι ενδιαφέρουν τον Φερνάντο Σάντος ήταν αυτό του Πάβελ Κόβατς. Του Σλοβάκου τερματοφύλακα του Απόλλωνα Καλαμαριάς κάνοντας λόγο ακόμη και για προφορική συμφωνία.
Η σκυτάλη πλέον όπως όλα δείχνουν περνάει στον Τζόζεφ Νουαφόρ του ΟΦΗ με το όνομά του να είναι ανάμεσα στα ουκ ολίγα που έχουν φθάσει τις τελευταίες μέρες στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η διαφορά είναι αν και στον ΠΑΟΚ μπορεί να μην βιάζονται ωστόσο ο 25χρονος Νιγηριανός φορ, το συμβόλαιο του οποίου με την ομάδα της Κρήτης λήγει στις 30 Ιουνίου και μένει ελεύθερος, απασχολεί τον Πορτογάλο τεχνικό του "Δικεφάλου". Ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι διατεθειμένοι να ασχοληθούν με τον Νουαφόρ μόνο ως ελεύθερο και έτσι προτάθηκε από το μάνατζέρ του.

Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες το ταξίδι του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζήση Βρύζα, χθες στην Σερβία που είχε να κάνει με μεταγραφικούς στόχους μεταξύ αυτών φέρεται να είναι και ο Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς. Πρόκειται για τον 24χρονο διεθνή μέσο του Ερυθρού Αστέρα με την επαφή που φέρεται να έγινε μόνο διερευνητική να μην ήταν.

Μέσα στις επόμενες μέρες εξάλλου, ακόμα και στην διάρκεια της επόμενης εβδομάδας, αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το τι μέλλει γενέσθαι με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν στην αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Οι αποφάσεις σύμφωνα με ότι έχει διαρρεύσει έχουν παρθεί ενώ είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και διακοπή συνεργασίας με έχοντες συμβόλαιο με οποιοδήποτε κόστος. Γκάβραντσιτς, Βερόν και Ίλιεφ σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις είναι στα πλάνα του Σάντος σε αντίθεση με τους Γκονζάλεζ, Φρούνζα, Χαραλάμπους, Κωνσταντινίδη και Τοχούρογλου.

Κι αν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα επιστρέψουν στις προπονήσεις μετά το ρεπό του Σάντος την προσεχή Τρίτη με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η προγραμματισμένη για την επόμενη Παρασκευή 2 Μαΐου Συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρή Ζαγοράκη. Στην διάρκεια αυτής μάλιστα αναμένεται να υπάρξουν και αποκαλύψεις για πολλά θέματα που ενδιαφέρουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης.






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ