ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φήμες για Νιχάτ

Φήμες για Νιχάτ
νιχατ

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Τούρκου επιθετικού της Βιγιαρεάλ Νιχάτ. Επιστρέφει ο Λεντέσμα

Ο Νιχάτ μαζί με τον Γέστε της Μπιλμπάο, αποτελούν τους δύο μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού, από την Πριμέρα Ντιβιζιόν.
Ο 29χρονος επιθετικός δεσμεύεται με δύο χρόνια συμβόλαιο με την Βιγιαρεάλ, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανόν να αφήσει το "Mαδριγάλ" για άλλο σύλλογο της Ευρώπης. Σε αυτό το ενδεχόμενο οι "ερυθρόλευκοι" θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

Θετικό ρόλο στην προσέγγιση του παίκτη θα παίξει και η παρουσία του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, αφού οι δυό τους υπήρξαν συμπαίκτες στην Ρεάλ Σοσιεδάδ και φυσικά γνωρίζονται πολύ καλά.

Ο Νιχάτ δεν έχει την συμμετοχή που θα περιμένε την φετινή σεζόν και οι πιθανότητες να φύγει από τα "υποβρύχια" είναι πολλές.

Ο Ολυμπιακός θα ανταγωνιστεί με άλλες ομάδες για την απόκτηση του σε περίπτωση που ο Τούρκος επιθυμήσει να φύγει από τον Ισπανικό σύλλογο.

Από 'κει και πέρα σε ότι έχει να κάνει με το οικονομικό κομμάτι, τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα για τον Ολυμπιακό, καθώς οι απαιτήσεις της Βιγιαρεάλ έχουν μειωθεί σε σύγκριση με τα χρήματα που αξίωνε τον Γενάρη για την πώληση του.

Ο Νιχάτ αγωνίζεται τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και ως περιφερειακός επιθετικός.

Επιστρέφει ο Λεντέσμα

Σίγουρη θεωρείται η επιστροφή του Κριστιάν Λεντέσμα στον Ολυμπιακό. Ο "λύκος" μετά από ένα χρόνο δανεισμό στην Σαν Λορέντζο θα ξαναφορέσει τα "ερυθρόλευκα". Η δίοικηση του Αργεντίνικου συλλόγου έχει σκοπό να ανανεώσει το ρόστερ της και το ίδιο αναμένεται να κάνει και με άλλους παίκτες πού αγωνίζονται δανεικοί.

















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ