ΙΝΤΕΡ

Φήμες για ραντεβού Μοράτι-Μουρίνιο

Φήμες για ραντεβού Μοράτι-Μουρίνιο
Μουρίνιο

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι συμφώνησε να συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην Ίντερ, ωστόσο η αγγλική "Sun" αποκάλυψε επικείμενο ραντεβού Μοράτι-Μουρίνιο

Σύμφωνα με σημερινή αποκάλυψη της εφημερίδας "Sun", η διοίκηση των πρωταθλητών Ιταλίας έχει προγραμματίσει μέσα στην εβδομάδα μία συνάντηση με τον Ζόρζε Μέντες, μάνατζερ του πρώην τεχνικού της Τσέλσι, με σκοπό να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών.

"Ο Μοράτι είναι μεγάλος θαυμαστής του Μουρίνιο, τον θεωρεί έναν άνθρωπο που στη ζωή πετυχαίνει πάντα τους στόχους που έχει βάλει, όπως και αυτός. Πιστεύω ότι δεν απέχουμε πολύ από το να υπάρξει μία συμφωνία και ο Μουρίνιο να γίνει ο νέος προπονητής", τόνισε χαρακτηριστικά ανώνυμη πήγη μέσα από την Ίντερ.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του "special one", Ελάντιο Παράμες, διέψευσε με δηλώσεις ότι υπάρχει η οποιαδήποτε επαφή με τους "νερατζούρι": "Από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, δεν έχει μιλήσει με τον Μοράτι.

Αυτό που μιλάει στην πραγματικότητα είναι το βιογραφικό του Μουρίνιο, είναι φυσικό που τα μέσα συνεχίζουν να μιλούν και να γράφουν για αυτόν. Γράφτηκε επίσης και για τη Λίβερπουλ, όμως και σε αυτή την περίπτωση δεν υπήρχε καμία επαφή.

Είμαι σίγουρος πάντως ότι την επόμενη σζόν θα προπονήσει μία από τις μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη. Συχνά ο Ζοσέ μου λέει: όλοι αναφέρουν το όνομά μου, όμως η αλήθεια είναι ότι εγώ παραμένω χωρίς δουλειά και αρχίζω να αισθάνομαι ότι με χρησιμοποιούν.

Θέλει να αναλάβει κάποια ομάδα στην Ιταλία ή στην Ισπανία, καθώς του αρέσουν νέες προκλήσεις. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα επιστρέψει στην Αγγλία. Μπορεί να το κάνει".









TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ