ΜΙΛΑΝ

Φήμες για συμφωνία με Πέναντ, μπέρδεμα με Άγκερ

Φήμες για συμφωνία με Πέναντ, μπέρδεμα με Άγκερ
πέναντ

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία η Μίλαν συμφώνησε με τον Ζερμέιν Πέναντ για το ερχόμενο καλοκαίρι

Το συμβόλαιο του Άγγλου μέσου με την Λίβερπουλ ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με όποιον επιθυμεί, ενώ η Corriere dello Sport ισχυρίζεται πως έχει ήδη επέλθει συμφωνία και οι "ροσονέρι" αναμένεται να την ανακοινώσουν πολύ σύντομα.
Ο 25άχρονος βρίσκεται στο "Άνφιλντ" από το 2006, ενώ απέρριψε προτάσεις των Στόουκ και Μπλάκμπερν το περασμένο καλοκαίρι και ανανέωσε το συμβόλαιό του για ένα έτος ακόμη, σύμφωνα με τον όρο που υπήρχε σε αυτό.

Μπέρδεμα με Άγκερ

Όσον αφορά στην περίπτωση του Ντάνιελ Άγκερ, η κατάσταση φαίνεται πολύ μπερδεμένη. Κάποιες πηγές θέλουν την Μίλαν να έχει καταθέσει πρόταση 7 εκατ. ευρώ και να είναι διατεθημένη να δώσει ακόμη και 8 ή 8.5 για τον Δανό, ενώ ο Μπενίτεθ δέχεται να τον παραχωρήσει και μάλιστα προσπαθεί να πάρει αντικαταστάτη τον Γκλεν Τζόνσον.

Κάποιες άλλες όμως αναφέρουν πως ο Ισπανός τεχνικός δεν πρόκειται να τον δώσει και πως το ζήτημα έχει τελειώσει, με τους "ροσονέρι" να κάνουν πίσω, ολοκλήρωνοντας τις προσπάθειες απόκτησής του.

Μπέκαμ - Τιάγκο Σίλβα

Εν τω μεταξύ, τα τελευταία νέα από το Ντουμπάι θέλουν τον Ντέιβιντ Μπέκαμ να ξεπερνάει το πρόβλημά του και πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στο φιλικό με το Αμβούργο το απόγευμα.

Εξάλλου, η Τζένοα φέρεται να θέλει να αποκτήσει δανεικό από την Μίλαν το καλοκαίρι τον Τιάγκο Σίλβα, τον οποίο απέκτησαν οι "ροσονέρι" λίγες ημέρες πριν από την Φλουμινένσε.

Λόγω έλειψης θέσης ξένου θα αγωνιστεί στην ομάδα από το καλοκαίρι, ενώ θεωρείται πολύ δύσκολο να παραχωρηθεί δανεικός, εκτός και αν ο Αλεσάντρο Νέστα έχει καταφέρει μέχρι τότε να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και να αγωνίζεται χωρίς προβλήματα.














TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ