ΠΑΟΚ

Φήμες για Ζιοβάνι, ίωση ο Μπαρκαουάν

Φήμες για Ζιοβάνι, ίωση ο Μπαρκαουάν
τσιαρτας-ζιοβανι

Δημοσίευμα φέρνει τον "Ζίο" στον ΠΑΟΚ. "Πρόβλημα οργάνωσης ο Ολυμπιακός" δηλώνει ο παίκτης. Βεζυρτζής: ''Δεν πωλείται ο Λάζαρος''

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα "Goalnews" o Ζιοβάνι έρχεται στον ΠΑΟΚ!
Φαίνεται να πρόκειται για ένα "προξενιό" του Γιώργου Γλου, που διατηρεί πολύ φιλικές σχέσεις με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα αν η μεταγραφή ολοκληρωθεί ο δικέφαλος δεν θα πληρώσει τον ποδοσφαιριστή αλλά όλα τα χρήματα θα τα προσφέρει ο ιδιοκτήτης της PUMA που θέλει να ενισχύσει τον δικέφαλο.

O πρώην παίκτης του Ολυμπιακούς είχε έρθει το καλοκαίρι στον Εθνικό με την μεσολάβηση πάλι του Γλου, ο οποίος εγγυήθηκε προσωπικά στον Βραζιλιάνο, ότι θα πάρει τα χρήματα του. Ο Ζιοβάνι όμως αναζητεί πλέον τον νέο σταθμό της καριέρας του.

Μάλιστα αναφέρεται ότι για να συμφωνήσει ο ποδοσφαιριστής με τον ΠΑΟΚ, θα υπάρξει ένας όρος στο συμβόλαιο του, που θα αναφέρει ότι δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, αφού δεν θέλει να τεθεί αντιμέτωπος με τους "ερυθρόλευκους".

Ζιοβάνι: "Σταματάω τον Μάιο"

Πάντως σε συνέντευξη του στo "ΣΚΑΙ" που θα προβληθεί το Σάββατο, ο" Ζίο" αναφέρει ότι έχει προτάσεις από την Βραζιλία αλλά η καρδιά του λέει να σταματήσει τον Μάιο.

Ακόμα και έτσι δηλαδή μπορεί ο ΠΑΟΚ να συμφωνήσει μαζί του ως το τέλος της περιόδου.

Στην συγκεκριμένη συνέντευξη ο ποδοσφαιριστής που έζησε αρκετές χαρούμενες στιγμές με την φανέλα του Ολυμπιακού μίλησε επίσης για το πρόβλημα οργάνωσης της ομάδας του Πειραιά και... άσχετες όπως χαρακτηρίζει μεταγραφές που κάνουν οι πρωταθλητές Ελλάδας:

"Την αγάπη που εισέπραξα από τους Έλληνες φιλάθλους, ούτε που φανταζόμουν ότι θα την έβρισκα πουθενά. Με σταματούν στο δρόμο και μου λένε: "Ζίο σε αγαπάμε πάρα πολύ."

Τα έξι χρόνια που πέρασα στον Ολυμπιακό ήταν τα καλύτερα της ζωής μου. Ότι έχω και ότι είμαι το οφείλω σε αυτόν τον κόσμο. Το μεγαλύτερο ελάττωμα του Ολυμπιακού είναι η έλλειψη οργάνωσης.

Δεν φτάνουν μόνο τα χρήματα. Χρειάζονται και άτομα που να γνωρίζουν το ποδόσφαιρο. Άτομα που να ξέρουν να ενισχύουν την ομάδα εκεί που πονάει και όχι να γίνονται άσχετες μεταγραφές. Με όλο τον σεβασμό προς τον πρόεδρο κ. Λούβαρη, μπορεί να έχουν τα λεφτά αλλά δεν επιτρέπεται να κάνουν τέτοιες μεταγραφές σε μία ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός






Σενάρια για Τσιάρτα

Στο μεταξύ σενάρια μιλούν για πιθανή έλευση στην Τούμπα και του Βασίλη Τσιάρτα που επίσης διατηρεί πολύ καλή σχέση με τον Γιώργο Γλου και που επίσης είχε βοηθήσει για την μετακίνηση του έμπειρου μέσου στον Εθνικό.

Βεζυρτζής: "Δεν πωλείται ο Χριστοδουλόπουλος"

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Νίκος Βεζυρτζής σε παρέμβαση του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης δήλωσε ότι δεν πωλείται ο Χριστοδουλόπουλος:

"Ο Χριστοδουλόπουλος δεν πωλείται ούτε με 10.000.000 ευρώ. Το είχα πει και τότε το επαναλαμβάνω και τώρα. Ο ΠΑΟΚ δεν λειτουργεί υπό καθεστώς πίεσης. Δεν πωλείται ο παίκτης. Δεν με ενδιαφέρει τι προτείνουν οι εκπρόσωποι του. Εμένα με ενδιαφέρει ο ΠΑΟΚ. Είπαμε στον παίκτη να επιστρέψει να παίξει ποδόσφαιρο και το καλοκαίρι να κάνουμε ένα νέο συμβόλαιο. Δεν πρόκειται να τον παραχωρήσουμε".


Το θέμα Χριστοδουλόπουλου θα συζητηθεί στο διοικητικό συμβούλιο που θα πραγματοποιήσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ την προσεχή Δευτέρα.

O μάνατζερ του Καβιέδες στο SPORT 24

Ο Τζόνι Μπάεζ ένας από τους δύο μάνατζερ του Ιβάν Καβιέδες, επιβεβαίωσε στο SPORT 24 ότι μιλάει με ελληνική ομάδα αλλά δεν θέλησε να πει πολλά περισσότερα.

"Ναι είναι αλήθεια ότι μιλάμε με ελληνική ομάδα αλλά δεν μπορώ να πω αυτήν την στιγμή το όνομα της. Υπάρχουν επαφές και με άλλους συλλόγους κυρίως από το Εκουαδόρ", είπε αρχικά ο σύμβουλος του Καβιέντες και όταν τον ρωτήσαμε αν οι επαφές αυτές με την ελληνική ομάδα, βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο μας είπε:

"Υπάρχει επαφή με ελληνική ομάδα αλλά ακόμα όχι και διαπραγματεύσεις. Πάντως ο ποδοσφαιριστής έχει ως πρώτη προτεραιότητα να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Κάθε παίκτης από την Νότια Αμερική θέλει να παίξει στην Ευρώπη", δήλωσε στο SPORT 24 ο Τζόνι Μπάεζ.

Εμείς να θυμίσουμε ότι στον ελληνικό Τύπο έχει αναφερθεί το τελευταίο διάστημα ότι για τον "άνθρωπο μάσκα", ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ, ενώ είχε γραφτεί και για ενδιαφέρον της Λάρισας αλλά και του Παναθηναϊκού.

Προπονήθηκε ο Μίετσελ, όχι ο Μπαρκαουάν

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ για το αυριανό ντέρμπι πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΚ. Στην σημερινή τελευταία προπόνηση πήρε μέρος κανονικά και ο Μάρτσιν Μίετσελ, οπότε θα είναι κανονικά και στην βασική ενδεκάδα της ομάδας του αύριο.

Αντίθετα δεν προπονήθηκε ο Ρουμάνος αμυντικός Κοσμίν Μπαρκαουάν, που σήμερα παρουσίασε συμπτώματα ίωσης με πυρετό και αδιαθεσία. Ετσι παρέμεινε στο σπίτι του με την ελπίδα ό,τι αύριο θα είναι καλά και θα πάρει την γνώριμη θέση του στο κέντρο της άμυνας της ομάδας του.

Η πιθανή σύνθεση του ΠΑΟΚ στο αυριανό παιχνίδι είναι: Φερνάντεζ, Αραμπατζής, Χαραλάμπους, Μπαρκαουάν ή Μαλεζάς, Μελίσσης, Ζαγοράκης, Ηλιάδης, Μπαλάφας, Κωνσταντινίδης, Χαραλαμπίδης και Μίετσελ. Αναπληρωματικοί στην διάθεση του Μόμσιλο Βούκοτιτς θα είναι οι Τοχούρογλου, Γιασεμή, Τόργκελε, Γκονζάλες, Βαγγελής, και Μουμίν.

Ο βραζιλιάνος Χοσέ Σατίρο Ντο Νασιμέντο, θα υπογράψει αύριο στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο της Τούμπας, πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ, έχοντας συμφωνήσει σε όλα με την διοίκηση της ΠΑΕ.

















































TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ