ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φήμη ή πραγματικότητα το ραντεβού με Ασίς;

Φήμη ή πραγματικότητα το ραντεβού με Ασίς;

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ραδιοφωνικός σταθμός, ο αδελφός και μάνατζερ του Ροναλντίνο, Ασίς θα είναι στην Ελλάδα την Πέμπτη. Φουντώνουν οι φήμες για τον Βραζιλιάνο σταρ.

Μετά τα όσα δήλωσε ο συνεργάτης του Σουλτάν Αλ Σαούντ μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης για τον Ροναλντίνιο αλλά και το γεγονός πως στον ΣΚΑΪ, ειπώθηκαν πληροφορίες πως ο αδελφός του Βραζιλιάνου σταρ και μάνατζέρ του έρχεται στην Ελλάδα, άναψαν για τα καλά τα αίματα στην υπόθεση του "R10".

Συγκεκριμένα, ο γνωστός αντζέντης του Ρόνι θα βολιδοσκοπίσει τις προθέσεις του Βλάσση Τσάκα καθώς υπάρχει προκαθορισμένο ραντεβού ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Τα δύο κίνητρα του παίκτη

Για το αν θα γίνει ποτέ... αυτή η τεράστια για τα ελληνικά δεδομένα μεταγραφή σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξουν δύο κίνητρα για την ώρα.

Αρχικά, ο Ροναλντίνιο είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον του Σαουδάραβα πρίγκιπα μέσω του συνεργάτη του στην Ελλάδα, Ανδρέα Δημητρίου, και δεν δείχνει αρνητικός στην προοπτική της μετακίνησής του στην χώρα μας που την θεωρεί δεύτερη πατρίδα του.

Παράλληλα, οι φήμες στην Βραζιλία "οργιάζουν" συνεχώς αναφορικά με τις κακές σχέσεις του παίκτη με τη Φλαμένγκο εξαιτίας της οικονομικής στενότητας του συλλόγου, που εδώ και δύο μήνες δεν έχει πληρώσει τον ποδοσφαιριστή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ