CONFERENCE LEAGUE

Φιορεντίνα: Αναχώρησε για την Αθήνα η αποστολή των βιόλα

Fiorentina's Luca Ranieri, second right, celebrates after scoring the opening goal during the Europa Conference League Group F soccer match between KRC Genk and AFC Fiorentina at the Genk Arena in Genk, Belgium, Thursday, Sept. 21, 2023. (AP Photo/Francois Walschaerts)
Παίκτες της Φιορεντίνα πανηγυρίζουν γκολ της ομάδας τους για τους ομίλους του Conference League @2023 AP IMAGES/FRANCOIS WALSCHAERTS

Δύο ημέρες πριν από τον μεγάλο τελικό του Conference League απέναντι στον Ολυμπιακό, η αποστολή της Φιορεντίνα άφησε την Ιταλία και μπήκε στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα.

Μετά από το ραντεβού του 2023 στην Πράγα απέναντι στην Γουέστ Χαμ (ήττα με 2-1), η Φιορεντίνα δηλώνει παρούσα για δεύτερη διαδοχική σεζόν στον τελικό του Conference League και αυτή τη φορά θα χρειαστεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ολυμπιακού αν θέλει να κατακτήσει το τρόπαιο.

Δύο ημέρες πριν τη μεγάλη μάχη στην "OPAP Arena" (29/5, 22:00, COSMOTE SPORT 1HD, MEGA, LIVE SPORT24) η αποστολή των βιόλα πέταξε από την Ιταλία με προορισμό την Ελλάδα, με την ομάδα της Τοσκάνης να είναι σχεδόν πάνοπλη.

Μοναδικός απόντας ήταν ο Γκαετάνο Καστροβίλι, που δεν είχε συμπεριληφθεί στη λίστα της UEFA, ενώ αντίθετα ακολούθησε την αποστολή στην Αθήνα ο Ρικάρντο Σοτίλ, παρά το γεγονός πως δεν υπολογίζεται από τον Ιταλιάνο λόγω τραυματισμού στην πλάτη.

Η Heineken 0.0, επίσημος χορηγός του UEFA Europa Conference League, τσουγκρίζει στην υγειά των αληθινών φιλάθλων που ζουν για τη βραδιά του μεγάλου τελικού στις 29/05!

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ