CONFERENCE LEAGUE

Φιορεντίνα: Οπαδοί πήραν μαζί τους καθίσματα από το "Φράνκι", μετά από τον τελικό του Conference

Φιορεντίνα: Οπαδοί πήραν μαζί τους καθίσματα από το "Φράνκι", μετά από τον τελικό του Conference
PRINT SCREEN

Ο τελικός του Conference League απέναντι στον Ολυμπιακό άφησε βαθιά πληγή στην Φιορεντίνα, με αρκετούς από τους οπαδούς της που βρέθηκαν στο "Φράνκι" να παρηγοριούνται για την απώλεια του τροπαίου παίρνοντας καθίσματα για... ενθύμιο.

Η δίψα των οπαδών της Φιορεντίνα για την κατάκτηση του Conference League κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν τόσο μεγάλη, ώστε να κλείσουν θέση στο "Αρτέμιο Φράνκι" σχεδόν 30.000 άτομα, για να παρακολουθήσουν μέσα από γιγαντοοθόνες τον αγώνα.

Ωστόσο, το όνειρο μετατράπηκε σε εφιάλτη, αφού για δεύτερη διαδοχική σεζόν η ομάδα του Βιτσέντσο Ιταλιάνο έφυγε με άδεια χέρια, με την προηγούμενη μεγάλη απογοήτευση να είναι η ήττα στην Πράγα με 2-1 από την Γουέστ Χαμ, στον τελικό του 2023.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η απογοήτευση στο φινάλε ήταν έκδηλη στο κοινό των βιόλα, με αρκετούς εξ αυτών να βρίσκουν πάντως τον τρόπο να ξεπεράσουν μερικώς την πίκρα τους.

Αυτό έγινε με το να αφαιρέσουν καθίσματα από την Curva Fiesole και να τα πάρουν για ενθύμιο σπίτι τους, με τη συγκεκριμένη κίνηση να μην ενοχλεί τη διοίκηση της ιταλικής ομάδας, από τη στιγμή που αναμένεται αυτό το καλοκαίρι να προχωρήσει σε ανακαίνιση του σταδίου.

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ