ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Φιορεντίνα: Πολύ κοντά στη Φενέρμπαχτσε ο Άμραμπατ

Manchester United's Sofyan Amrabat during the English Premier League soccer match between Manchester United and Brentford at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Saturday, Oct. 7, 2023.(AP Photo/Jon Super)
Ο Άμραμπατ με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ. @2023 JON SUPER/AP IMAGES

Σύμφωνα με τον Τζανλούκα ντι Μάρτζι, Φιορεντίνα και Φενέρμπαχτσε είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για τον δανεισμό του Σοφιάν Άμραμπατ.

Η Φενέρμπαχτσε θέλει να προσθέσει στο δυναμικό της τον Σοφιάν Άμραμπατ και σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζανλούκα ντι Μάρτζιο, οι διαπραγματεύσεις με τη Φιορεντίνα βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.

Το συμβόλαιο του Μαροκινού διεθνή με την ιταλική ομάδα εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι, αλλά ο 27χρονος ψάχνει να συνεχίσει αλλού.

Σύμφωνα με τον Ιταλό ρεπόρτερ, ο 27χρονος έχει πει το "ναι" στη Φενέρμπαχτσε και πλέον απομένει να βρεθεί η "χρυσή τομή" μεταξύ των δύο ομάδων.

Θυμίζουμε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Άμραμπατ ύψους 25 εκατ. μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του και πλέον ο ίδιος επέστρεψε στη Φιορεντίνα.

TAGS ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ SUPER LIG LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ