CONFERENCE LEAGUE

Φιορεντίνα: Sold out στο "Φράνκι" για τον τελικό με τον Ολυμπιακό

Fiorentina fans celebrate after Giacomo Bonaventura tied the match 1-1 during the Europa Conference League final soccer match between Fiorentina and West Ham at the Eden Arena in Prague, Wednesday, June 7, 2023. (AP Photo/Petr David Josek)
Fiorentina fans celebrate after Giacomo Bonaventura tied the match 1-1 during the Europa Conference League final soccer match between Fiorentina and West Ham at the Eden Arena in Prague, Wednesday, June 7, 2023. (AP Photo/Petr David Josek) @2023 PETR DAVID JOSEK/AP IMAGES

Η δίψα των οπαδών της Φιορεντίνα να παρακολουθήσουν όλοι μαζί την ομάδα τους στον τελικό του Conference League, οδήγησε σε ένα εντυπωσιακό sold out στο "Φράνκι" όπου θα στηθούν γιγαντοοθόνες για τον αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η Φιορεντίνα μετράει αντίστροφα για τη μεγάλη μάχη της απέναντι στον Ολυμπιακό (29/5, 22:00, COSMOTE SPORT 1HD, MEGA, LIVE SPORT24), με την αποστολή των βιόλα να αναχωρεί την Δευτέρα για την Αθήνα και να αναμένεται την Τετάρτη να έχει 9.000 οπαδούς της για υποστήριξη στην "OPAP Arena".

Ωστόσο, πέρα από τον κόσμο που θα έχει στο πλευρό της στην Αθήνα, η ομάδα του Βιτσέντσο Ιταλιάνο έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα απίστευτο κλίμα συσπείρωσης και ομόνοιας στην Τοσκάνη, κάτι που αποδεικνύεται από την επιθυμία των οπαδών της να δουν όλοι μαζί το παιχνίδι.

Για αυτό το λόγο η διοίκηση αποφάσισε να ανοίξει τις πύλες του "Φράνκι" την ημέρα του τελικού και να δει ο κόσμος της το ματς μέσα από γιγαντοοθόνες έναντι συμβολικού εισιτηρίου (5 ευρώ το άτομο), με τη ζήτηση να είναι τρομερή και τους βιόλα να κάνουν γνωστό την Δευτέρα πως θα υπάρχει sold out.

Αυτό σημαίνει πως σχεδόν 30.000 άνθρωποι θα βρεθούν στο γήπεδο της Φιορεντίνα την Τετάρτη, για να δουν όλοι μαζί τον τελικό του Conference League και με την ελπίδα να πανηγυρίζουν στο φινάλε το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο του συλλογου μετά από το 1960-61.

Η Heineken 0.0, επίσημος χορηγός του UEFA Europa Conference League, τσουγκρίζει στην υγειά των αληθινών φιλάθλων που ζουν για τη βραδιά του μεγάλου τελικού στις 29/05!

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ