SERIE A

Φιορεντίνα: Στις 2 Ιουνίου ο αγώνας με την Αταλάντα που ίσως της δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο

Ο Ρικάρντο Σοτίλ με τη φανέλα της Φιορεντίνα σε ματς του Conference League κόντρα στην Τσουκαρίτσκι | 9 Νοεμβρίου 2023
Ο Ρικάρντο Σοτίλ με τη φανέλα της Φιορεντίνα σε ματς του Conference League κόντρα στην Τσουκαρίτσκι | 9 Νοεμβρίου 2023 @2023 DARKO VOJINOVIC/AP IMAGES

Η αναμέτρηση που εκκρεμεί μεταξύ της Αταλάντα και της Φιορεντίνα θα διεξαχθεί έπειτα από την τελευταία αγωνιστική της Serie A και τους ευρωπαϊκούς τελικούς των δύο ομάδων.

Η αναμέτρηση της Αταλάντα με τη Φιορεντίνα ορίστηκε για τις 2 Ιουνίου, μία εβδομάδα έπειτα από το πέρας της τελευταίας αγωνιστικής της Serie A.

Η αναμέτρηση στο Μπέργκαμο ήταν προγραμματισμένη για τις 17 Μαρτίου, όμως είχε αναβληθεί λόγω της διακομιδής στο νοσοκομείο του γενικού διευθυντή των "βιόλα", Τζο Μπαρόνε, ο οποίος έχασε τη μάχη την επόμενη μέρα.

Η λίγκα αποφάσισε να ορίσει το παιχνίδι έπειτα από την τελευταία αγωνιστική λόγω της συμμετοχής των δύο ομάδων σε ευρωπαϊκούς τελικούς. Οι γηπεδούχοι θα αντιμετωπίσουν τη Λεβερκούζεν στο Δουβλίνο για το Europa League και οι φιλοξενούμενοι τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena για το Europa Conference League.

Μάλιστα, για τη Φιορεντίνα ενδέχεται να παίξει ζωτική σημασία το αποτέλεσμα του αγώνα, αφού δεν νικήσει τους "ερυθρολεύκους", ίσως αυτό το παιχνίδι αποτελέσει την τελευταία ευκαιρία για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ