VIRAL

Το πέναλτι που δόθηκε στη Βραζιλία στο παιχνίδι της Φλαμένγκο με την Κρισιούμα κι έγινε viral

Το πέναλτι που δόθηκε στη Βραζιλία στο παιχνίδι της Φλαμένγκο με την Κρισιούμα κι έγινε viral
PRINT SCREEN

Το ποδόσφαιρο δεν σταματάει να μας εκπλήσσει, με το πρωτάθλημα Βραζιλίας να βρίσκεται στο προσκήνιο αυτή τη φορά για το πέναλτι που δόθηκε στο παιχνίδι της Φλαμένγκο με την Κρισιούμα.

Ιστορία γράφτηκε το βράδυ του Σαββάτου (20/07) στη Βραζιλία, καθώς καταλογίστηκε πέναλτι για τον πιο αδιανόητο λόγο.

Συγκεκριμένα, στο παιχνίδι της Φλαμένγκο κόντρα στην Κρισιούμα για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ενώ το σκορ βρισκόταν στο 1-1 στο 85' λεπτό, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι για τους γηπεδούχος.

Ωστόσο, αυτό που παραξενεύει τους πάντες είναι ο λόγος για τον οποίο δόθηκε η εσχάτη των ποινών, καθώς η παράβαση δεν έχει να κάνει με κάποιο μαρκάρισμα ή με την επαφή της μπάλας με το χέρι αμυντικού.

Ο επιθετικός της Φλαμένγκο εισήλθε στην περιοχή και στην προσπάθειά του ο αμυνόμενος της Κρισιούμα να παίξει την μπάλα κλώτσησε μία δεύτερη που για κάποιον λόγο είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο, με συνέπεια αυτή να προσκρούσει στην μπάλα με την οποία διεξαγόταν το ματς, κάτι που οδήγησε στον διαιτητή της αναμέτρησης να δώσει πέναλτι.

Ο Γκάμπριελ Μπαρμπόσα, το όνομα του οποίου συνδέθηκε με τον Παναθηναϊκό, ανέβαλε την εκτέλεση, σκόραρε και έδωσε τη νίκη με 2-1 στη Φλαμένγκο.

TAGS VIRAL ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ