VIRAL

Φλαμένγκο - Κρισιούμα: Η στιγμή που μπαίνει η δεύτερη μπάλα στον αγωνιστικό χώρο πριν το viral πέναλτι

Φλαμένγκο - Κρισιούμα: Η στιγμή που μπαίνει η δεύτερη μπάλα στον αγωνιστικό χώρο πριν το viral πέναλτι
PRINT SCREEN

Το πέναλτι στον αγώνα Φλαμένγκο - Κρισιούμα έγινε viral και απασχόλησε παγκοσμίως. Δείτε πώς μπήκε η δεύτερη μπάλα στον αγωνιστικό χώρο και υπήρξε η σύγχηση.

Ο αγώνας της Φλαμένγκο με την Κρισιούμπα μάζεψε τα βλέμματα όλου του διαδικτύου εξαιτίας του πέναλτι που σφυρίχθηκε υπέρ των γηπεδούχων που επικράτησαν με 2-1.

Φυσικά η φάση έγινε viral για τον λόγο που δόθηκε πέναλτι. αθώς η παράβαση δεν έχει να κάνει με κάποιο μαρκάρισμα ή με την επαφή της μπάλας με το χέρι αμυντικού.

Ο επιθετικός της Φλαμένγκο εισήλθε στην περιοχή και στην προσπάθειά του ο αμυνόμενος της Κρισιούμα να παίξει την μπάλα κλώτσησε μία δεύτερη που για κάποιον λόγο είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο, με συνέπεια αυτή να προσκρούσει στην μπάλα με την οποία διεξαγόταν το ματς, κάτι που οδήγησε στον διαιτητή της αναμέτρησης να δώσει πέναλτι.

Πώς η δεύτερη μπάλα που ξεκίνησε την όλη... φασαρία μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Ένας οπαδός, ονόματι Εντίνιο Άλβες, ήταν ο υπεύθυνος αυτού, καθώς ήταν αυτός που πέταξε την μπάλα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ μάλιστα τράβηξε και VIDEO που αποτύπωσε τη στιγμή.

TAGS VIRAL ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ