ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φλαμένγκο: "Θέλουμε από τώρα το Ρονάλντο"!

Φλαμένγκο: "Θέλουμε από τώρα το Ρονάλντο"!
Ρονάλντο-Μίλαν

Την επιθυμία της Φλαμένγκο να αποκτήσει το "φαινόμενο" με κανονική μετεγγραφή, εξέφρασε ο αντιπρόεδρος του βραζιλιάνικου συλλόγου

"Θέλουμε τον Ρονάλντο με κανονική μετεγγραφή και όχι με μορφή δανεισμού, θέλουμε να υπογράψουμε συμβόλαιο μαζί του μέχρι το Δεκέμβριο του 2010.

Θέλουμε να είναι το αστέρι μας για το επόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες, με την έλευσή του θα αποδείξουμε πόσο πολύ θέλουμε τη διοργάνωση αυτή.

Ο Ρονάλντο είναι ποδοσφαιριστής της Μίλαν μέχρι τον Ιούνιο του 2008, όμως θέλουμε να υλοποιήσουμε το σχέδιό μας.

Δεν μπορώ να εγγυηθώ τίποτα, παρά μόνο ότι δουλεύουμε για να φέρουμε τον Ρονάλντο στη Φλαμένγκο",





τόνισε με νέες δηλώσεις ο αντιπρόεδρος της Φλαμένγκε, Κλέμπερ Λέιτε, ο οποίος συμπλήρωσε ότι μέσα στις προσεχείς ημέρες θα ταξιδέψει στο Ρίο ο ισχυρός άνδρας των "ροσονέρι", Αντριάνο Γκαλιάνι, για να συναντηθεί με τους διοικούντες τον βραζιλιάνικο σύλλογο.

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος άσος, ο οποίος δηλώνει πάντα πως είναι φανατικός οπαδός της Φλαμένγκο, βρίσκεται αυτή την περίοδο στην πατρίδα του για τις διακοπές των Χριστουγέννων, με τον βραζιλιάνικο Τύπο να αναφέρει ότι μαζί με τον ατζέντη του θα έχει συνάντηση με τον αντιπρόεδρο του βραζιλιάνικου συλλόγου το ερχόμενο Σάββατο.

Σύμφωνα πάντα με τίς ίδιες πηγές, ο Ρονάλντο είναι διατεθειμένος να μειώσει αισθητά το κασέ (περίπου 5 εκ.ευρώ οι ετήσιες οικονομικές απολαβές του αυτή τη στιγμή) προκειμένου να μετακομίσει στη Φλαμένγκο, με την ομάδα να έχει ήδη βρει τον τρόπο να καλύψει τις απαιτήσεις του, έχοντας ως έξτρα ατού πως ο χορηγός της είναι η ίδια αθλητική εταιρία που είναι σπόνσορας τόσο στον Ρονάλντο όσο και στην ομάδα της "σελεσάο".






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ