ΑΡΗΣ

Φλάβιο: "Ανυπομονώ"

Φλάβιο: "Ανυπομονώ"
Φλάβιο

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη Φλάβιο μίλησε για την νέα του ομάδα-Σηφάκης:"Πιο παθιασμένοι"

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη Φλάβιο Πίντο Ντε Σόουζα λίγες ώρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του στις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ μίλησε για τη νέα του ομάδα και τις δικές του φιλοδοξίες. "Ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα. Είμαι στην Ελλάδα τα δύο τελευταία χρόνια και έχω αντιληφθεί σε ποια ομάδα θα αγωνίζομαι. Άλλωστε έπαιξε και αυτό το γεγονός τον ρόλο του για να συνεχίσω την καριέρα μου στον Άρη.

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον Άρη. Ήδη γνωρίζω τους περισσότερους από τους νέους μου συμπαίκτες και φυσικά το νέο μου προπονητή Ιομάρ Μαζίνιο που όλοι γνωρίζουμε την ιστορία του στο ποδόσφαιρο, πόσο μάλλον εμείς οι Βραζιλιάνοι.

Πλέον ανυπομονώ να ενσωματωθώ με την ομάδα και να ξεκινήσω προετοιμασία. Ξέρω ότι πρέπει να δουλέψω σκληρά, αλλά είμαι έτοιμος για αυτό.

Άλλωστε ο Άρης έχει τους πλέον ένθερμους οπαδούς στην Ελλάδα και αποτελεί επιθυμία μου να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό προκειμένου μαζί με τους συμπαίκτες μου, να προσφέρουμε χαρά στον κόσμο μας"





.

Σηφάκης: "Πιο παθιασμένοι"

Ο Μιχάλης Σηφάκης μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στην Media Day που διοργάνωσε η ΠΑΕ Άρης στο Καρπενήσι όπου συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας τονίζοντας ότι οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει να περιμένουν πιο δυνατή την ομάδα.

"Αυτό που έχει αλλάξει σε σχέση με πέρσι και είναι πολύ βασικό είναι ότι είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, θα έλεγα και πιο παθιασμένοι. Κάτι που δεν υπήρχε την χρονιά που μας πέρασε", για να εξηγήσει ότι: "Ένας σημαντικός λόγος που συνέβη αυτό είναι θεωρώ ο απρόσμενος αποκλεισμός της ομάδας από το UEFA.

Μέχρι στιγμής τα πράγματα στην ομάδα πάνε καλύτερα και οι φίλοι του Άρη θα πρέπει να περιμένουν μία ομάδα πιο δυνατή, πιο πειστική μέσα στο γήπεδο. Η προπόνηση δείχνει ότι ο Άρης θα είναι πιο δυνατός σε όλες τις γραμμές. Ωστόσο η προπόνηση από τον αγώνα διαφέρει"

.

Κι όσο για την νέα χρονιά ο Σηφάκης είπε: "Η νέα χρονιά είναι ένα νέο ξεκίνημα. Πρέπει να κοιτάμε μόνο μπροστά. Το μόνο για το οποίο θα πρέπει να κοιτάμε το παρελθόν είναι για να δούμε τα λάθη που κάναμε, να τα διορθώσουμε και να μην ξαναγίνουν".

Τέλος αναφερόμενος στον κόσμο του Άρη και το βροντερό παρών που είχε δώσει στην "πρώτη" τόνισε πως: "Ο κόσμος ήταν κοντά μας για άλλη μια χρονιά από το ξεκίνημα. Το γεγονός αυτό λοιπόν σίγουρα μας γεμίζει με περισσότερες ευθύνες, αλλά μας δίνει και δύναμη για την συνέχεια".

"Πρώτη" για Πιοβετζάν



Την πρώτη του προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα του Άρη έκανε το πρωί του Σαββάτου στο Καρπενήσι ο Ρενάτο Πιοβετζάν. Ο 23χρονος Βραζιλιάνος τερματοφύλακας - που είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου και ανήκει στην ιταλική Κιέβο Βερόνα - βρίσκεται στην πόλη της Ευρυτανίας από χθες το βράδυ για να δοκιμαστεί από τον Ιομάρ Μαζίνιο. Στην σημερινή πρωινή προπόνηση ο Πιοβετζάν ακολούθησε το πρόγραμμα του προπονητή τερματοφυλάκων του Άρη Ουέλερσον.











TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ