CHAMPIONS LEAGUE

Φλέτσερ: "Ζηλεύω τη Λίβερπουλ"

Φλέτσερ: "Ζηλεύω τη Λίβερπουλ"
Φλέτσερ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Την αποκάλυψη ότι ζηλεύει την επιτυχία της Λίβερπουλ, την ώρα που η πρωταθλήτρια Αγγλίας σταμάτησε στα ημιτελικά, έκανε ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντάρεν Φλέτσερ

" Ζηλεύω την επιτυχία τ ους γιατί πίστευα ότι είχαμε και εμείς πολλές πιθανότητες να βρεθούμε στον τελικό", τόνισε με δηλώσεις του ο Σκωτσέζος μέσος των "κόκκινων διαβόλων" και πρόσθεσε:

" Η Μίλαν έκανε απίστευτα πράγματα στο δεύτερο μεταξύ μας παιχνίδι, ήταν αποφασισμένοι να πάρουν το ματς.

Δεν μπορούσαν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα εξαιτίας της αφαίρεσης βαθμών που τους είχε επιβληθεί από το ξεκίνημα της σεζόν, οπότε έδωσαν όλη τους την προσοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ.




Προσπαθήσαμε να πάρουμε και την Πρέμιερσιπ και το Τσάμπιονς Λιγκ, και το γεγονός αυτό μας στοίχισε.



Ερωτηθείς για τον παίκτη-κλειδί της Λίβερπουλ στον τελικό, ο Φλέτσερ κατονόμασε τον αρχηγό και φυσικό ηγέτη των "κόκκινων", Στίβεν Τζέραρντ.

" Εάν η Μίλαν πιάσει παρόμοια απόδοση με αυτή που είχε με εμάς θα νικήσει. Όμως η Λίβερπουλ από την πλευρά της έχει κάνει καλές εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ, σε μία διοργάνωση όπου έχουν μεγάλη ιστορία.

Και με τον Στίβεν Τζέραρντ στις τάξεις τους μπορούν να κατακτήσουν το τρόπαιο για 2η φορά με την ίδια αντίπαλο.




Αναφερόμενος τέλος στον στόχο που έχει θέσει η ομάδα του για τη νέα χρονιά, ο Φλέτσερ μίλησε για την ανάγκη διατήρησης των κεκτημένων εντός των αγγλικών συνόρων:

" Η πρόκληση τώρα είναι να διατηρήσουμε τον τίτλο του πρωταθλητή. Ναι, μας αρέσει να κερδίζουμε όμως ο στόχος είναι να διασφαλίσουμε το πρωτάθλημα και του χρόνου".







TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ