ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Φλικ: "Η Μπαρτσελόνα μπορεί την κατάκτηση του Champions League"

Ο Χάνσι Φλικ μετά από την ήττα της Γερμανίας από την Ιαπωνία σε διεθνή φιλική αναμέτρηση | 9 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Χάνσι Φλικ μετά από την ήττα της Γερμανίας από την Ιαπωνία σε διεθνή φιλική αναμέτρηση | 9 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Ο Χάνσι Φλικ υποστήριξε σε συνέντευξη Τύπου πως η Μπαρτσελόνα μπορεί και έχει θέσει ως στόχο την κατάκτηση του Champions League.

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται για τον αυριανό της αγώνα (19/9) στη League Phase του Champions League με αντίπαλο την Μονακό. Σε συνέντευξη Τύπου, ο Χάνσι Φλικ πριν από το ραντεβού με τους Γάλλους εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο σύλλογος και λόγω της ιστορίας του, αλλά και λόγω της δυναμικής του μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η ομάδα μετρά μέχρι στιγμής το 5 στα 5 στο πρωτάθλημα της La Liga και βρίσκεται συνολικά σε καλή κατάσταση αγωνιστικά, με τον Γερμανό τεχνικό να δείχνει πεπεισμένος πως φέτος μπορεί να είναι η χρονιά που ο κόσμος της ομάδας περίμενε τόσο καιρό.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος δήλωσε: πορούμε να καταστήσουμε το Champions League. Όταν είναι ένας τόσο μεγάλος σύλλογος όπως η Μπαρτσελόνα, θέλεις να κατακτάς τίτλους και το Champions League είναι η καλύτερη διοργάνωση του κόσμου. Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε κόντρα στους καλύτερους.

Όταν ξεκινάς σε μία διοργάνωση όπως αυτή, πρέπει να είσαι όσο το δυνατό περισσότερο συγκεντρωμένος. Είμαστε περήφανοι για όσα έχουμε δείξει στα πρώτα πέντε παιχνίδια μας και πρέπει να παραμείνουμε στο ίδιο επίπεδο που παρουσιάσαμε στο πρωτάθλημα. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και αυτό φαίνεται στα παιχνίδια μας. Η Μονακό είναι μιας εξαιρετική ομάδα, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι και βαδίζουμε στο σωστό μονοπάτι".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ