ΑΡΗΣ

Φώναξε παρών ο Αγκάνθο

Φώναξε παρών ο Αγκάνθο
INTIME SPORTS

Ο Νταβίντ Αγκάνθο φώναξε παρών στην τελευταία προπόνηση του Άρη με αποτέλεσμα ο Σούλης Παπαδόπουλος να μπορεί να τον υπολογίζει για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Παρών στην σαββατιάτικη προπόνηση του Άρη φώναξε ο Νταβίντ Αγκάνθο με αποτέλεσμα ο Σούλης Παπαδόπουλος να μπορεί να τον υπολογίζει για το μεθαυριανό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Ισπανός επιθετικός έβγαλε όλη την προπόνηση χωρίς προβλήματα και αναμένεται να συμπεριληφθεί στην κορυφή της επίθεσης στην βασική ενδεκάδα.

Σε μία προπόνηση όπου ο τεχνικός του Άρη επέμεινε πολύ σε θέματα τακτικής θέλοντας να καλύψει όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται τις απουσίες των Ανδρέα Τάτου και Μιχάλη Κύργια.

Στο μεταγραφικό μέτωπο κι αν από χθες το βράδυ ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του Βαλεντίνου Βλάχου από την βελγική Κλαμπ Μπριζ κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και με αυτόν του Μαυρουδή Μπουγαϊδη από την ισπανική Γρανάδα.

Παράλληλα ο Άρης δίνει τη δική του μάχη για τον δανεισμό και του Παναγιώτη Βλαχοδήμου από τον Ολυμπιακό ενώ αισιοδοξία υπάρχει και για τον Μανόλην Παπαστεριανό. Ότι θα μείνει ελεύθερος από την ρουμάνικη Κονκόρντια και θα συμφωνήσει για 3,5 χρόνια.

Τέλος ο νέος πονοκέφαλος που έχει να αντιμετωπίσει η ΠΑΕ Άρης έχει να κάνει με την προσφυγή που κατέθεσε ο Σλοβένος Ροκ Έλσνερ ζητώντας όλο το ποσό του διετούς συμβολαίου του που αγγίζει συνολικά τα 200.000 ευρώ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ