ΠΑΟΚ

Φωνάζει παρών και ο Πια

Φωνάζει παρών και ο Πια
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Μετά τον Γιώργο Γεωργιάδη και ο Βραζιλιάνος Πια είναι κανονικά στην διάθεση του τεχνικού του ΠΑΟΚ, Μόμτσιλο Βούκοτιτς

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: " Ολοκληρώθηκαν όλες οι διαδικασίες έκδοσης και παραλαβής του δελτίου του νέου αποκτήματος του Δικεφάλου, Reginaldo Rivelino Jandoso Pia. O ποδοσφαιριστής τίθεται πλέον κανονικά στη διάθεση του κ. Βούκοτιτς για τον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό".

Το απόγευμα εξάλλου στο γήπεδο της Τούμπας και στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα δώσει το παρών και ο Γιώργος Γεωργιάδης, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς έχοντας κανονικά στην διάθεσή του εκτός του "μπέμπη" και τον Πια δεν αντιμετωπίζει πλέον το παραμικρό πρόβλημα.

Αυτό γιατί Ζαγοράκης και Τόργκελε ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις τους που είχαν από το παιχνίδι της Τετάρτης για το Κύπελλο Ελλάδος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και θα δώσουν και αυτοί κανονικά το παρών.

Κατά τα άλλα κι όσον αφορά την ενίσχυση του ΠΑΟΚ στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αυτή όπως φαίνεται δεν σταματά μετά την απόκτηση των Ίντιο, Πιά και Γεωργιάδη.

Στον ΠΑΟΚ έχουν βάλει στο στόχαστρο τους σύμφωνα με φημολογία που αναπτύχθηκε χθες τον Παντελή Καφέ δεδομένου ότι θα μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και έχουν πάντα στα υπόψη τους τον Γιάννη Ταραλίδη θέλοντας να τον αποκτήσουν από τώρα είτε με ελεύθερη μεταγραφή, είτε να τον δεσμεύσουν για το καλοκαίρι όταν και λήγει το συμβόλαιό του.

Όσον αφορά τα εισιτήρια του αυριανού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας η διάθεσή του συνεχίζεται από το πρωί με την ζήτηση να είναι αυξημένη ενώ χθες το πρωί και μάλιστα νωρίς μία έκπληξη περίμενε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ στα γραφεία του γηπέδου της Τούμπας.

Περίπου 20 Σέρβοι, οπαδοί της Παρτιζάν επισκέφτηκαν τα γραφεία προκειμένου να αγοράσουν εισιτήρια για τη Θύρα 4 για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Πάει για Καφέ

Το SPORT 24 χθες σας αποκάλυψε τα σενάρια που κυκλοφορούν και λένε πως ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτηση του Παντελή Καφέ σε περίπτωση που ο διεθνής μέσος μείνει ελευθερος από τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η είδηση έχει βάση. Είναι άλλωστε δεδομένο πως ο Παντελής Καφές θα λύσει την συνεργασία του εκτός συγκλονιστικού απροόπτου με την ομάδα του Πειραιά και είναι αλήθεια πως η διοίκηση του ΠΑΟΚ θα κοιτάξει την περίπτωση της επαναφοράς του στην Τούμπα.

Προς το παρόν δεν μπορεί να υπάρξει εξέλιξη διότι ο παίκτης ακόμα δεσμεύεται με συμβόλαιο και οι δύο πλευρές όπως είναι λογικό σε αυτές τις περιπτώσεις διαψεύδουν τα πάντα. Σημαντικό ρόλο σε αυτήν την περίπτωση θα παίξουν οι απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή με δεδομένη την οικονομική στενότητα της ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αν και είναι πολύ μακρινό ακόμα, όμως αν ο Παντελής Καφές επιστρέψει στα παλιά του λημέρια, αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που ποδοσφαιριστής που φόρεσε το περιβραχιόνιο αρχηγού στον ΠΑΟΚ, επιστρέφει στην Τούμπα μετά από θητεία σε ομάδα της Αθήνας. Οι τρείς προηγούμενοι είναι οι Κωνσταντινίδης, Γεωργιάδης και Ζαγοράκης.





















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ