ΠΑΟΚ

Φωνάζει παρών ο Αθανασιάδης

Φωνάζει παρών ο Αθανασιάδης
INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Αθανασιάδης, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι στην διάθεση του Λάζλο Μπόλονι για το ματς της Πέμπτης (15/9) κόντρα στη Τότεναμ.

Ο προβληματισμός του Λάζλο Μπόλονι για την γραμμή κρούσης του ΠΑΟΚ φάνηκε ξεκάθαρα μετά το τέλος του αγώνα με τον Εργοτέλη, με τον Ρουμάνο να τονίζει πως " δεν μπορείς να παίξεις και να κερδίσεις χωρίς επιθετικούς. Και οι επιθετικοί μας ήταν απόντες...".

Την ίδια ώρα, όμως, ο Κλάους είναι έτοιμος να του λύσει τα χέρια στο ματς με την Τότεναμ. Ο στράικερ του ΠΑΟΚ την Κυριακή (11/9) ακολούθησε για μία ακόμη μέρα ατομικό πρόγραμμα αλλά ήταν διαφορετικό από τις υπόλοιπες μέρες.

Ο Κλάους ανέβασε κατά πολύ τους ρυθμούς χωρίς να νιώσει καμία ενόχληση και είναι έτοιμος να... φωνάξει παρών για την αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, καθώς βρίσκεται σε ένα βαθμό ετοιμότητας πάνω από 90%.

Η προπόνηση της Τρίτης (12/9) είναι η πιο κρίσιμη σε ότι έχει να κάνει με τη συμμετοχή του Αθανασιάδη στο παιχνίδι με τα "σπιρούνια", όμως, η αποθεραπεία του που είναι στο τελικό στάδιο και εκτός απροόπτου ο Ρουμάνος τεχνικός θα πάρει το "πράσινο φως" από το ιατρικό τιμ του "Δικεφάλου" για τη συμμετοχή του Αθανασιάδη στο ματς με την Τότεναμ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ