CHAMPIONS LEAGUE

"Φονιάς" και με το αριστερό ο Ίμπρα!

"Φονιάς" και με το αριστερό ο Ίμπρα!

Τι άλλο να κάνει; Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς μετέτρεψε σε one-man-show το ματς με τη Λεβερκούζεν και έστειλε ήδη την Παρί στους "8" του Champions League. Απολαύστε την τρομερή γκολάρα του που τρέλανε Γάλλους και όχι μόνο (vds).

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν ήλπιζε ότι με όπλο την δυναμική που της δίνει η "Bay Arena" θα μπορούσε να κάνει ζημιά στην Παρί Σεν Ζερμέν στην πρώτη μάχη των δύο ομάδων για τους "16" του Champions League, όμως δεν είχε σταθμίσει σωστά έναν παράγοντα.

"Φονιάς" και με το αριστερό ο Ίμπρα!

Αυτός ήταν φυσικά ο απόλυτος σούπερ σταρ των Παριζιάνων, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος πέρασε σαν τυφώνας από το Λεβερκούζεν και άφησε πίσω του μόνο συντρίμμια, με τους παίκτες του Σάμι Χίπια να μην μπορούν να πιστέψουν πως η Μπάγερ υπέστη στο φινάλε μία από τις πιο βαριές εντός έδρας ευρωπαϊκές ήττες στην ιστορία της (0-4).

"Φονιάς" και με το αριστερό ο Ίμπρα!

Ο Σουηδός ήταν πάντως εκείνος που φρόντισε από νωρίς να τους κάνει να ξεχάσουν την υπόθεση πρόκριση στον επόμενο γύρο. Πρώτα έκανε το 2-0 από το σημείο του πέναλτι και ακολούθως τους έδωσε τη χαριστική βολή.

"Φονιάς" και με το αριστερό ο Ίμπρα!

Ο τρόπος μάλιστα αριστοκρατικός: βρήκε τη μπάλα "γεμάτη" στο αριστερό του πόδι και με μία βολίδα ξετίναξε τα δίχτυα (έφτασε έτσι τα 10 γκολ και είναι ο πρώτος σκόρερ πλέον στο φετινό CL), προσφέροντας ένα γκολ ποίημα που όσες φορές και αν το δεις θέλεις σίγουρα να το... ξαναδείς για να το εμπεδώσεις!

Κεραυνός; Οβίδα; Όπως και αν το ονομάσεις αυτό το σουτ που "ταξίδεψε" με 103 χλμ/ώρα, είναι ένα ακόμα από τα αρκετά εντυπωσιακά που έχει πετύχει στην πλούσια καριέρα του .

"Λάθος πόδι, σωστή απόφαση", ήταν το μήνυμα του Σουηδού στον λογαριασμό του στο Twitter, υπενθυμίζοντας πως δεν σκόραρε με το "καλό του πόδι", το δεξί...

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ