ΜΙΛΑΝ

Φονσέκα: "Βασικοί οι Λεάο και Ερναντέζ με Μπριζ, σημαντικό αλλά όχι κρίσιμο το ματς"

AC Milan's head coach Paulo Fonseca reacts during the Serie A soccer match between AC Milan and Torino at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Saturday, Aug. 17, 2024. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Πάουλο Φονσέκα. @2024 ANTONIO CALLANI/AP IMAGES

Η νίκη είναι μονόδρομος για την Μίλαν απέναντι στην Μπριζ μετά από τις δύο ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του Champions League, με τον Πάουλο Φονσέκα να ξεκαθαρίζει πως στο ματς αυτό θα έχουν φανέλα βασικού οι Λεάο και Ερναντέζ.

Το φετινό Champions League άρχισε άσχημα για την Μίλαν αφού ηττήθηκε με 3-1 στην πρεμιέρα από την Λίβερπουλ στο "Σαν Σίρο" και έχασε με 1-0 από την Λεβερκούζεν στην Γερμανία, γεγονός που βάζει το "πρέπει" στην εντός αναμέτρηση των ροσονέρι κόντρα στην Μπριζ το βράδυ της Τρίτης (22/10, 19:45, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από το Matchcenter του SPORT24) για την 3η αγωνιστική.

Το πόσο σημαντική είναι η συγκεκριμένη μάχη φρόντισε να το δείξει με δηλώσεις του την Δευτέρα ο Πάουλο Φονσέκα, με τον Πορτογάλο να ερωτάται για τους δύο παίκτες με τους οποίους η σχέση του έχει περάσει από χίλια μύρια κύματα από την αρχή της σεζόν, τους Λεάο (έμεινε στον πάγκο το περασμένο Σάββατο με την Ουντινέζε) και Ερναντέζ (εκτός αποστολής λόγω τιμωρίας) και να αποκαλύπτει πως θα τους δώσει φανέλα βασικού.

"Αρχίσαμε το φετινό Chamipions League αντιμετωπίζοντας δύο από τις πιο δυνατές ομάδες αυτή τη στιγμή. Με την Λίβερπουλ είχαμε δυσκολίες ενώ με την Λεβερκούζεν δείξαμε ποιότητα κυρίως στο δεύτερο μέρος.

Δεν νικήσαμε αλλά δείξαμε σημάδια βελτίωσης. Θα είναι δύσκολο το ματς της Τρίτης, η Μπριζ παίζει πολύ καλά. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε σε αυτή τη διοργάνωση και θέλουμε να κερδίσουμε για να έχουμε πιθανότητες να συνεχίσουμε.

Δεν είναι καθοριστικό το ματς αλλά είναι σημαντικό, πρέπει να νικήσουμε", τόνισε αρχικά για το ματς απέναντι στην ομάδα του Χρήστου Τζόλη, για να προσθέσει με νόημα:

"Οι Λεάο και Ερναντέζ θα παίξουν από το πρώτο λεπτό. Από εκείνους περιμένω αυτό που περιμένω από όλους τους παίκτες: να δώσουν τα πάντα για να κάνουν την Μίλαν να πάρει τη νίκη. Είναι μία φυσιολογική κατάσταση, και για εκείνους. Και την Τρίτη θα αγωνιστούν".

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ