EURO 2024

Football night: Το SPORT24 σε καλεί να δείτε το Πορτογαλία-Γαλλία

Football night: Το SPORT24 σε καλεί να δείτε το Πορτογαλία-Γαλλία
24MEDIA

Έφτασε η στιγμή για την τελική Football NIght και κλείνουμε με ένα πολύ δυναμικό ματς, Πορτογαλία-Γαλλία. Δίνουμε ραντεβού με τους αναγνώστες μας σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ στο Περιστέρι και όπως κάθε φορά στα μοναδικά event, καλεσμένους έκπληξη.

Κάθε φορά που βρισκόμαστε στα καταστήματα ΟΠΑΠ για τα Football Nights με χορηγό το Πάμε Στοίχημα η ατμόσφαιρα που δημιουργείται με όλους τους φαν του ποδοσφαίρου, δηλαδή τους αναγνώστες μας είναι αξεπέραστη. Αυτή τη φορά, θα μπούμε δυναμικά στη φάση των προημιτελικών με δύο ομάδες που θα παλέψουν μόνο για την νίκη.

Τι μας περιμένει στο έκτο στη σειρά Football night;

Αρχικά, πάρτε μια γεύση από τα προηγούμενα events και θα διαπιστώσετε πως η μίξη μπάλας, φαγητού, καλής παρέας είναι πλέον δεδομένη. Και όλοι το ξέρουν πως ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Επομένως, αυτή τη φορά hosts της βραδιάς θα είναι οι δημοσιογράφοι μας. Κλείνουμε με τον ίδιο τρόπο που ξεκινήσαμε, έχοντας μαζί μας τον πρώτο host του Football Night στο κατάστημα ΟΠΑΠ στην OPAP Arena, Λάμπρο Μπαλάφα και μαζί του την Μαρία Κουβέλη. Εκείνη τη βραδιά θα είναι μαζί μας και ξεχωριστοί celebrities που θα αποκαλυφθούν στο event.

Δείτε τα video και ήδη μετράμε αντίστροφά για το Πορτογαλία-Γαλλία:

TAGS EURO 2024 BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ