COPA AMERICA

Φορλάν: "Έχουμε την ποιότητα να διακριθούμε"

Φορλάν: "Έχουμε την ποιότητα να διακριθούμε"
Φορλάν

Ο Ντιέγκο Φορλάν με δηλώσεις του τόνισε πως η Ουρουγουάη έχει μεγάλη ποιότητα ως ομάδα και μπορεί να φτάσει ψηλά στο Κόπα Αμέρικα, ενώ για το Περού, που θα αντιμετωπίσει την Δευτέρα, ξεκαθάρισε πως δεν έχει πολλούς παίκτες υψηλού επιπέδου.

Αρκετά αισιόδοξος φάνηκε ο άσος της Ουρουγουάης Ντιέγκο Φορλάν σε δηλώσεις του για το πρώτο παιχνίδι της Ουρουγουάης για το Κόπα Αμέρικα με αντίπαλο το Περού του Σέρχιο Μαρκαριάν.

Μάλιστα δεν δίστασε να πει πως το Περού δεν έχει πολλούς παίκτες ηγέτες στη σύνθεση του, γεγονός που ρίχνει την ποιότητα της αποστολής.

"Είναι μεγάλο πλεονέκτημα για μία ομάδα να έχει παίκτες ποιότητας", ήταν η αρχική του τοποθέτηση και συνέχισε: "Αυτή είναι η ομορφιά της ομάδας μας, όπως και το γεγονός πως ο καθένας ξέρει το ρόλο του μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι θα μπορέσουμε να παλέψουμε απέναντι σε όλες τις ομάδες που θα βρούμε απέναντι μας".

Για το Περού που θα αντιμετωπίσουν την Δευτέρα, τόνισε:

"Η αλήθεια είναι πως λείπουν παίκτες ποιότητας (Πιέρ ΦαρΦαν και Κλαούντιου Πισάρο) όμως θα τους σεβαστούμε".

Κλείνοντας για τη φετινή σεζόν τόνισε: "Είχα κάποια προσωπικά προβλήματα και δεν έπαιξα όπως θα ήθελα, όμως δεν θα επηρεάσει την απόδοση μου στα γήπεδα της Αργεντινής".

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ