ΙΝΤΕΡ

Φορλαν: "Ίντερ όπως... Ουρουγουάη!

Φορλαν: "Ίντερ όπως... Ουρουγουάη!

Ο Ντιέγκο Φορλάν τόνισε στην παρουσίασή του ότι είναι έτοιμος να διαδεχτεί τον Ετό'ο. Η ατάκα του για Ρεκόμπα αλλά και για το φαβορί του φετινού Καμπιονάτο.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός, ο οποίος θα φοράει τη φανέλα με το Νο 9 στην πλάτη, μίλησε αρχικά για τη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του μετά από την παρουσία του στην Πριμέρα Ντιβισιόν με Βιγιαρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης.

"Για μένα είναι μεγάλη ευκαιρία να παίξω σε μία ομάδα όπως η Ίντερ. Είναι υπερηφάνεια για μένα το να παίζω στο ιταλικό πρωτάθλημα και ελπίζω να τα πάω καλά.

Το πρωτάθλημά σας είναι ανταγωνιστικό και το αποδεικνύει η κατάκτηση του Champions League από την Ίντερ δύο χρόνια πριν", τόνισε ο 32χρονος Ουρουγουανός, κάτοχος του Κόπα Αμέρικα με την Ουρουγουάη, για να συνεχίσει:

"Δεν αισθάνομαι καθόλου γέρος. Είμαι καλά και είμαι έτοιμος να παίξω όπου αποφασίσει ο προπονητής. Στην εθνική παίζω στα άκρα, στην Ατλέτικο, στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στη Βιγιαρεάλ έπαιζα πρώτος επιθετικός.

Μου αρέσουν όλες οι θέσεις, αλλά θέλω να μιλήσω με τον Γκασπερίνι. Αυτός είναι που αποφασίζει".

Όσον αφορά στην βαριά κληρονομιά που παραλαμβάνει, να διαδεχτεί στην επίθεση των Μιλανέζων τον "συλλέκτη τίτλων" Σαμουέλ Ετό'ο, ο Φορλάν δεν φάνηκε να... αγχώνεται ιδιαίτερα.

"Δεν είναι πρόβλημα για μένα. Ο Ετό'ο είναι ένας μεγάλος παίκτης αλλά η ζωή συνεχίζεται. Οι ομάδες αλλάζουν παίκτες και εγώ έχω την ευκαιρία να παίξω εδώ. Θέλω να τα πάω καλά και να κερδίζει η ομάδα".

Φορλαν: "Ίντερ όπως... Ουρουγουάη!

Ο Ντιέγκο Φορλάν προβάρει τη νέα του φανέλα για τα επόμενα 2 χρόνια

Σε ερώτηση για το αν έχει μιλήσει ήδη με τους συμπατριώτες του, Ρούμπεν Σόσα και Άλβαρο Ρεκόμπα, που φόρεσαν πριν από αυτόν τη νερατζούρα φανέλα, είπε:

"Μίλησα με τον Ρούμπεν Σόσα και μου έδωσε συγχαρητήρια για τη μεταγραφή. Έχω δει τόσο αυτόν όσο και τον Ρεκόμπα να παίζουν στην Ίντερ και είναι τιμή για μένα που βρίσκομαι εδώ.

Ξέρω ότι ο Ρεκόμπα είναι ένας παίκτης που άρεσε πολύ στον Μοράτι και ελπίζω να τα πάω καλά όπως εκείνος στο γήπεδο".

Φυσικά, το Απιάνο Τζεντίλε είναι γεμάτο από λάτιν παίκτες, γεγονός που θα κάνει τον Φορλάν να αισθάνεται οικεία στις πρώτες του ημέρες στο Μιλάνο. "Ο Σάρατε είναι ένας μεγάλος παίκτης, είναι νέος και έχει μεγάλες δυνατότητες.

Φορλαν: "Ίντερ όπως... Ουρουγουάη!

Φορλάν, Πατσίνι, Μιλίτο, Σάρατε και Καστάνιος η πεντάδα φορ της Ίντερ

Με τον Καμπιάσο έχω παίξει στην Αργεντινή, με τον Μιλίτο ήμουν αντίπαλος σε πάρα πολλά ντέρμπι στην Αβελανέδα, ενώ έχω παίξει αντίπαλος των Κόρδομπα και Σανέτι όταν ήμουν στη Βιγιαρεάλ. Έχω εξαιρετική σχέση με όλους".

Αν και ήταν η πρώτη του συνέντευξη, ο Φορλάν δεν παρέλειψε να "φτιάξει" τον κόσμο της Ίντερ, όταν του ζητήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο για το ποιος είναι το φαβορί για το Καμπιονάτο.

"Η Μίλαν παρουσιάζεται ως το φαβορί, αλλά θα δούμε στο γήπεδο. Το ποδόσφαιρο δεν έχει λογική, είναι δύσκολο να παίζεις μπάλα στο χορτάρι.

Βραζιλία και Αργεντινή ήταν επίσης τα φαβορί στο Κόπα Αμέρικα, όμως κατέκτησε τον τίτλο η Ουρουγουάη..."

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ