ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ

Φορτούνης: Χαλάει η μεταγραφή του στην Αλ Καλίτζ, σύμφωνα με τους Σαουδάραβες

CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 /  /  - . (  / EUROKINISSI)
CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / / - . ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η μεταγραφή του Κώστα Φορτούνη στην Αλ Καλίτζ φέρεται να οδηγείται σε ναυάγιο, καθώς η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία δεν πήρε έγκριση για επιπλέον μπάτζετ, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας.

Σε ναυάγιο φέρεται να οδηγείται η μεταγραφή του Κώστα Φορτούνη στη Σαουδική Αραβία. Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός είναι ο διακάης πόθος του Γιώργου Δώνη, του νέου προπονητή της Αλ Καλίτζ, η οποία βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον αποκτήσει.

Ωστόσο, για την πραγματοποίηση του deal χρειαζόταν η έγκριση από το αρμόδιο Υπουργείο για να δοθεί επιπλέον μπάτζετ. Όμως, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας, δεν δόθηκε το "οκ" από την επιτροπή για το επιπλέον μπάτζετ.

Ο σύλλογος της Μέσης Ανατολής πρόσφερε στον Φορτούνη κλειστό διετές συμβόλαιο, που μαζί με τα μπόνους θα απέφεραν στον πρώην πλέον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού ένα ποσό που θα ξεπερνούσε τα 6.000.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πως στις 15 Ιουλίου επισημοποιήθηκε πως ο Ολυμπιακός και ο Κώστας Φορτούνης δεν συνεχίζουν μαζί, με τις δύο πλευρές να μην έρχονται σε συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας τους και τον μέχρι πρότινος αρχηγό των ερυθρολεύκων να αποχωρεί από το Λιμάνι μετά από 10 χρόνια.

TAGS ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ