ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ

Φορτούνης: Η Αλ Καλίτζ βρήκε τα χρήματα για τη μεταγραφή, απομένει το "ΟΚ" της Ομοσπονδίας

Ο Κώστας Φορτούνης
Ο Κώστας Φορτούνης EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 από τη Σαουδική Αραβία, η μεταγραφή του Κώστα Φορτούνη στην Αλ Καλίτζ οδεύει προς happy end, καθώς η ομάδα βρήκε τα κεφάλαια και πλέον απομένει η έγκριση από τους αρμόδιους φορείς.

Προς αίσιο τέλος οδεύει η μεταγραφή του Κώστα Φορτούνη στην Αλ Καλίτζ. Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας βρήκε τα κεφάλαια που χρειαζόταν, με ταυτόχρονη περικοπή του υπόλοιπου μπάτζετ για τους ξένους και πλέον περιμένει το "ΟΚ" από την Ομοσπονδία.

Θυμίζουμε πως η μεταγραφή του 32χρονου μεσοεπιθετικού είχε "κολλήσει" διότι η Αλ Καλίτζ δεν πήρε έγκριση από το αρμόδιο Υπουργείο για επιπλέον μπάτζετ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αναζητηθούν πόροι μέσα από την ομάδα, καθώς οι 12 απ' τις 18 ομάδες στη Σαουδική Αραβία εξαρτώνται από το κρατικό χρήμα και δεν έχουν χορηγούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του Γιώργου Δώνη προσφέρει στον Φορτούνη κλειστό διετές συμβόλαιο, που μαζί με τα μπόνους θα αποφέρουν στον πρώην πλέον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού ένα ποσό που ξεπερνάει τα 6.000.000 ευρώ.

Ο Φορτούνης προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με τον Ολυμπιακό (49 αγώνες, 11 γκολ, 19 ασίστ), ενώ συνολικά έχει 343 συμμετοχές, 94 τέρματα και 106 ασίστ.

Σε αυτά τα 10 χρόνια που φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα πανηγύρισε το καλοκαίρι τον τίτλο του Conference League, ενώ στη φαρέτρα του έχει επίσης, έξι πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα.

TAGS ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ