ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βούρκωσε ο Κώστας Φορτούνης στο Show Must Go On: "Ο Μαρτίνς δημιουργούσε θέματα εκεί που δεν υπήρχαν γιατί δεν με ήθελε στην ομάδα"

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Κώστας Φορτούνης έδειξε φορτισμένος συναισθηματικά όταν κλήθηκε να απαντήσει στο τι συνέβη τη χρονιά που ο Πέδρο Μαρτίνς τον έθεσε εκτός ομάδας.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του Conference League με τους "ερυθρόλευκους" βρέθηκε καλεσμένος στο Show Must Go On και τον Παντελή Διαμαντόπουλο και υπήρξε η στιγμή που φορτίστηκε συναισθηματικά όταν μίλησε για τη στιγμή που έφτασε στο να αποχωρήσει από τους ερυθρόλευκους με τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο.

Τι είπε για το διάστημα που ακολούθησε τον δεύτερο σοβαρό τραυματισμό που είχε (χιαστός), την σχέση με τον Πέδρο Μαρτίνς και την κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη, που τα άλλαξε όλα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε για τον Πέδρο Μαρτίνς:

"Είχαμε μία πάρα πολύ καλή επικοινωνία όταν ήρθε. Την πρώτη του χρονιά κάναμε και μία πολύ μεγάλη επιτυχία με τη Μίλαν. Δείξαμε ότι ο Ολυμπιακός επιστρέφει. Μετά ήρθε ο τραυματισμός μου. Όλα καλά, γυρίζω. Με βάζει και παίζω. Ήμουν καλά, βοήθησα την ομάδα, την επόμενη σεζόν πάλι παίζω, προσπαθώ να βρω τα πατήματά μου.

Την επόμενη χρονιά ήταν οκ καλή. Πριν την προετοιμασία παίξαμε το παιχνίδι στην Τούμπα, που ναι μεν έκανα λάθος, απλά η επιθυμία μου να αγωνιστώ και να προσφέρω στην ομάδα μου έβγαλε κάποια νεύρα. Βγήκα δημόσια και το είπα ότι ζητάω συγγνώμη, έκανα μία λάθος κίνηση εκείνη τη στιγμή, συνεχίζουμε.

Πάμε προετοιμασία και έρχεται ο δεύτερος τραυματισμός. Επιστρέφω τα Χριστούγεννα και πάω παίζω με τη Β' ομάδα για να πάρω παιχνίδια. Δείχνω ότι ήμουν υγιής, ότι πατούσα καλά στα πόδια μου, απλά ήθελα το χρόνο μου για να με πιστέψει ο προπονητής και να με βάλει. Αυτό δεν έγινε, δεν με πίστεψε ούτε μια στιγμή. Με είχε σαν να μην υπήρχα στην ομάδα. Δεν με έπαιρνε αποστολές.

Δημιουργούνταν θέματα που δεν υπήρχαν, απλά τα δημιουργούσε ο ίδιος για διάφορους λόγους, γιατί δεν με ήθελε στην ομάδα. Εντάξει μπορεί να μην του έκανα, μπορεί να πίστεψε στον δεύτερο χιαστό ότι δεν μπορώ να επανέλθω, πολλά πράγματα. Έπαιξα ένα παιχνίδι με την ΑΕΚ αδιάφορο και το καλοκαίρι ήρθε η απόφαση να αποχωρήσω από τον σύλλογο τότε.

Ήμουν έτοιμος να φύγω. Ήθελα και εγώ να ψάξω κάτι άλλο, ήθελα να πάω να παίξω. Ήταν δύσκολη στιγμή για μένα τότε, για αυτό και στενοχωριέμαι.

Ο άνθρωπος μου με κράτησε ήταν ο πρόεδρος. Μου είπε 'πρέπει να επιστρέψεις στην ομάδα, πρέπει να είσαι στον Ολυμπιακό, εσύ είσαι ο αρχηγός, εσύ είσαι όλα".

Με τι φανέλα τι έγινε; Την ήθελε ο Ονιεκούρου...

"Ήρθε ο Ονιεκούρου, την πήρε. Μου πήραν το νούμερο. Δεν μου άρεσε αυτό. Λογικό ήταν. Πήρα το "53". Τότε υπήρχε επίσης το "10" διαθέσιμο. Μου είπαν να πάρω το "10" αλλά δεν το ήθελα, γιατί με πείραξε αυτό που έγινε. Δεν ήθελα να πάω σε ένα καλό νούμερο για να ευχαριστηθώ. Ήθελα να δουλέψω μόνος μου. Έλεγα θα επιστρέψω".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ THE SHOW MUST GO ON LIVE CONFERENCE LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ