ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ

Φορτούνης: Πού κολλάει η μεταγραφή στην Αλ Καλίτζ και πώς προσπαθούν να το λύσουν οι Σαουδάραβες

Ο Κώστας Φορτούνης
Ο Κώστας Φορτούνης EUROKINISSI SPORTS

Τι ισχύει με την μεταγραφή του Κώστα Φορτούνη στην Αλ Καλίτζ, μετά και τα δημοσιεύματα από τη Σαουδική Αραβία.

Η μεταγραφή του Κώστα Φορτούνη βρίσκεται στον αέρα. Ρεπορτάζ στη Σαουδική Αραβία ανέφεραν πως η Αλ Καλίτζ δεν πήρε έγκριση για το επιπλέον μπάτζετ από το αρμόδιο Υπουργείο και έτσι φαίνεται πως η υπόθεση του 31χρονου μεσοεπιθετικού οδηγείται σε ναυάγιο.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η μεταγραφή του Φορτούνη στην ομάδα, της οποίας προπονητής είναι ο Δώνης, δεν έχει χαλάσει οριστικά. Πράγματι, δεν έχει δοθεί έγκριση σε 12 από τις 18 ομάδες για επιπλέον μπάτζετ, τα οποία διοχετεύονται σε μεταγραφές ξένων ποδοσφαιριστών, διότι εξαρτώνται από το κρατικό χρήμα και δεν έχουν χορηγούς.

Έτσι, προκειμένου να απελευθερωθούν τα κονδύλια πρέπει είτε να λάβουν έγκριση είτε -στο αρνητικό σενάριο- να βρουν χορηγία. Η Αλ Καλίτζ, στην περίπτωσή της, προσπαθεί να κάνει εξοικονόμηση χρημάτων από τα ήδη υπάρχοντα συμβόλαια, προκειμένου να καλύψει το συμβόλαιο του Φορτούνη.

Θυμίζουμε πως ο σύλλογος της Μέσης Ανατολής προσφέρει στον Φορτούνη κλειστό διετές συμβόλαιο, που μαζί με τα μπόνους θα αποφέρουν στον πρώην πλέον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού ένα ποσό που ξεπερνάει τα 6.000.000 ευρώ.

Τέλος, να τονίσουμε πως υπάρχει και ο παράγοντας Κώστας Φορτούνης, δηλαδή πόσο θα περιμένει ο Έλληνας ποδοσφαιριστής τους Σαουδάραβες να βρουν λύση, πριν να αναζητήσει κάποια άλλη λύση για το μέλλον του.

TAGS ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ