ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φορτσάρει για ενίσχυση

Φορτσάρει για ενίσχυση
βαλβερδε

Βαλβέρδε, Χρυσικόπουλος συζήτησαν για τις μεταγραφές. Καμούνιας: "Συζητάμε με Ολυμπιακό"

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είχε πολύωρη συνάντηση με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και συζήτησαν λεπτομερώς το κεφάλαιο μεταγραφές χωρίς, πάντως, να διαρρεύσει το παραμικρό, ενώ υπήρξε συζήτηση και για όλα τα θέματα που αφορούν την πειραϊκή ομάδα. Το σίγουρο είναι πως οι ερυθρόλευκοι φορτσάρουν για την ενίσχυση του ρόστερ και μέσα στην εβδομάδα αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις με την απόκτηση ενός ή και δύο ποδοσφαιριστών. Αυτή είναι η απόφαση που πάρθηκε και μένει πλέον να δούμε στην πράξη τις κινήσεις των Πειραιωτών.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού και ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ παρατήρησαν πως ο σύλλογος έχει καθυστερήσει τις μεταγραφές του, αλλά συμφώνησαν πως πρέπει να κάνουν σωστές και όχι βιαστικές επιλογές. Πέρα από τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, στο τραπέζι έπεσαν κι άλλες λύσεις ποδοσφαιριστών και δεν θα πρέπει το ενδεχόμενο μεταγραφής-έκπληξης, με την απόκτηση ενός παίκτη, του οποίου το όνομα δεν έχει διαρρεύσει στον Τύπο.

Παράλληλα, Βαλβέρδε και Χρυσικόπουλος αναφέρθηκαν και στις αποχωρήσεις, καθώς οι Λούα Λούα, Νούνιες και Λεντέσμα είναι έτοιμοι για αποχώρηση από τον Πειραιά. Πάντως, για τον "λύκο", δεν έχει φτάσει ακόμα επίσημη πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ από τη Σαν Λορέντσο, που όμως ενδέχεται σύντομα να καταθέσει προσφορά στον Ολυμπιακό, όπως επιμένει ο Τύπος της Αργεντινής.

Αντίθετα, για τον Νούνιες θα συναντηθεί την Τρίτη (15/7) ο Γιάννης Χρυσικόπουλος με ανθρώπους της Ιντεπεντιέντε προκειμένου οι δύο πλευρές να συζητήσουν το ενδεχόμενο επιστροφής του Αργεντινού επιθετικού στην πατρίδα του. Όσο για τον Λούα Λούα, το θέμα παραμένει στάσιμο, μετά τις νέες δηλώσεις του παίκτη, που ζήτησε ακρόαση από τον Σωκράτη Κόκκαλη.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΠΑΕ:

" Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας, συνάντηση του Γενικού Διευθυντή της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. κ. Γιάννη Χρυσικόπουλου με τον προπονητή της ομάδας κ. Ερνέστο Βαλβέρδε.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε η μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας της ομάδας, για την οποία εκφράστηκε ικανοποίηση και παράλληλα τονίστηκε ότι με την προσθήκη των διεθνών, κατά τη διάρκεια του δευτέρου σταδίου της προετοιμασίας το οποίο θα διεξαχθεί στην Ολλανδία και με την διεξαγωγή των φιλικών αγώνων που ακολουθούν, θα καταστεί δυνατό να εξαχθούν ακόμα πιο ασφαλή συμπεράσματα ενόψει των υποχρεώσεων της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Επίσης συζητήθηκαν αναλυτικά οι μέχρι τώρα κινήσεις που έχουν γίνει για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, αλλά και ο μεταγραφικός σχεδιασμός που θα ακολουθηθεί στη συνέχεια.

Ο κ. Χρυσικόπουλος θα έχει αύριο συνάντηση με τους εκπροσώπους της Ιντεπεντιέντε, η οποία έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Λιονέλ Νούνιες, ενώ θα συναντηθεί και με τον αρχηγό της ομάδας Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς".

Καμούνιας: "Μίλαει ο μάνατζέρ μου με ΟΣΦΠ"


Το όνομα του Χαβιέρ Καμούνιας ήρθε και πάλι στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό.

Ο περιφερειακός επιθετικός της Ούελβα με δηλώσεις του αποκάλυψε πως ο εκπρόσωπος του έχει επαφές με τους νταμπλούχους Ελλάδας, δίχως όμως να υπάρχει κάποια εξέλιξη μέχρι στιγμής.

"Δεν ξέρω πραγματικά μέχρι που έχει φτάσει το θέμα με τον Ολυμπιακό. Δεν γνωρίζω πως πάνε οι διαπραγματεύσεις καθώς τις έχει αναλάβει ο εκπρόσωπός μου και δεν έχω μιλήσει με την Ουέλβα. Θα δούμε τι θα γίνει αλλά αυτή την στιγμή είμαι πολύ ήρεμος. Έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο και η Ουέλβα είναι ευχαριστημένη μαζί μου. Για να φύγω από εδώ πρέπει να κάνω ένα μεγάλο άλμα στην καριέρα μου", δήλωσε χαρακτηριστικά ο 28χρονος σε ισπανική ιστοσελίδα.

Ο Χαβιέρ Καμούνιας μετρά 37 συμμετοχές την φετινή σεζόν στην Πριμέρα Ντιβισιόν με την Ουέλβα, έχοντας πετύχει 5 γκολ.

Περιμένει απάντηση για Νούνιες η Ιντεπεντιέντε

Σύμφωνα με τον Τύπο της Αργεντινής, η Ιντεπεντιέντε περιμένει σήμερα την απάντηση του Ολυμπιακού στη βελτιωμένη πρόταση που έχει καταθέσει για την απόκτηση του Λιονέλ Νούνιες. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, απομένει η συγκαταθέση του πειραϊκού συλλόγου για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, καθώς ο Αργεντινός επιθετικός είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στην πατρίδα του.

" Θα ήταν πολύ ωραίο να αγωνιστώ στην Ιντεπεντιέντε,που είναι από τις μεγάλες ομάδες της Αργεντινής, όμως θα είναι δύσκολο να αναπληρώσω το κενό του Ντένις γιατί εγώ είμαι περισσότερο περιφερειακός επιθετικός, παρά φορ περιοχής. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε την εξέλιξη των πραγμάτων. Αν όλα πάνε καλά και επιστρέψω, μπορεί κάποια στιγμή να ξαναπροσπαθήσω στην Ευρώπη", τόνισε χαρακτηριστικά ο Νούνιες.

Με Αλόνσο στα φιλικά της Ολλανδίας

Ο ισπανικός Τύπος ασχολήθηκε με τη δοκιμή του Μίκελ Αλόνσο στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, φιλοξενούνται δηλώσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε, που εξέφρασε την πίστη του πως ο Ισπανός μέσος μπορεί να βοηθήσει την ελληνική ομάδα σε μεγάλο βαθμό." Θέλω να ελπίζω στο πρόσωπό του. Έχω μεγάλη πίστη για τις δυνατότητές του. Είναι ένας ποδοσφαιριστής, που με την εμπειρία του μπορεί να συνεισφέρει πολύ στην ομάδα", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός προπονητής.

Όπως τονίζεται στα δημοσιεύματα, ο Αλόνσο θα συμμετάσχει στα τρία φιλικά που θα δώσει ο Ολυμπιακός στο Έρμελο της Ολλανδίας, όπου και θα κριθεί η παραμονή του ή όχι στον νταμπλούχο Ελλάδας.

Εντάσσονται στην ομάδα οι διεθνείς

Από αιματολογικό και καρδιολογικό έλεγχο πέρασαν το πρωΐ της Δευτέρας (14/7), στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών (Μαρούσι), οι Ζεβλάκοβ, Άντζας, Πατσατζόγλου, Νικοπολίδης και Τοροσίδης, οι οποίοι ακολούθως μετέβησαν στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, όπου υποβλήθηκαν σε εργοφυσιολογικό έλεγχο.

Σήμερα, αργά το απόγευμα, θα υποβληθούν σε προγραμματισμένο εργαστηριακό έλεγχο (μαγνητική τομογραφία) οι Λεντέσμα και Μπελούτσι. Από τα αποτελέσματα του ελέγχου, τα οποία θα γίνουν γνωστά την Τρίτη (15/7), θα καθοριστεί η συνέχεια της αποθεραπείας τους.









































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ