ΑΡΗΣ

Φορτσάρει ο Σολτάνι για Ολυμπιακό

ΑΡΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Σολτάνι MOTIONTEAM

Ο Καρίμ Σολτάνι φώναξε παρών στην σημερινή προπόνηση (2/11) του Άρη ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Τι δήλωσε ο Μάρκος Βελλίδης.

O Σολτάνι έβγαλε χωρίς κάποια ενόχληση το πρόγραμμα της προπόνησης στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου δείχνοντας έτοιμος να επιστρέψει στην δράση μετά την 2η αγωνιστική.

Ο Γαλλολαγερινός έδειξε ότι ξεπέρασε την θλάση που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες 20 μέρες με αποτέλεσμα να υπολογίζεται από τον Νίκο Πασσιαλή.

Έτσι θέλει να φωνάξει παρών στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό αλλά και έχοντας εκτίσει την τιμωρία – από την περασμένη αγωνιστική – των τριών αγωνιστικών.

Ποινή που του είχε επιβληθεί για την αποβολή του στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου του παιχνιδιού της 2ης αγωνιστικής στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Ατρόμητο με όλους στις τάξεις της ομάδας να ευελπιστούνε πως έμαθε από το λάθος του.

Από εκεί και πέρα ο Πασσιαλής είδε τους Ντάνιελ Τσέζαρεκ, Νάτσο Γκαρσία, Ντάρσι Νέτο και Κώστα Καπετάνο να ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα για μία ακόμη μέρα και να μην βρίσκονται στα πλάνα του.

Κι αν η προετοιμασία του Άρη θα συνεχιστεί αύριο με μία προπόνηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» η διοίκηση της ΠΑΕ αισιοδοξεί πως μέχρι αύριο θα έχει ολοκληρώσει τις συζητήσεις της με τον υποψήφιο διάδοχο του Σάκη Τσιώλη.

Ο Πολωνός Μιχάλ Προμπίερζ της LSK Λοτζ φαντάζει μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων χωρίς να αποκλείεται τελικά να είναι ο νικητής της κούρσας αρκεί βέβαια να λύσει το συμβόλαιό του.

Εν τω μεταξύ στις τάξεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης υπάρχει ικανοποίηση για την απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League στην κλήση σε απολογία για το ότι ακολούθησε του τοπικού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Η τιμωρία που επιβλήθηκε ήταν πρόστιμο 85.000 ευρώ κάτι που σημαίνει ότι δεν υπήρξε τιμωρία της έδρας. Που σημαίνει ότι οι φίλαθλοι του Άρη θα δώσουνε κανονικά το παρών στις κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης» στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Βελλίδης: «Όλα θα πάρουνε τον δρόμο τους»


Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο τερματοφύλακας του Άρη, Μάρκος Βελλίδης, μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας της Θεσσαλονίκης και την επόμενη μέρα αυτής.


Στα όσα δήλωσε στον ΑΡΗΣ FM 92,8 αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Σάκη Τσιώλη από την τεχνική ηγεσία αλλά και το τι θα επιτευχθεί με την έλευση του διαδόχου του.


Ακόμη στάθηκε και στον υπηρεσιακό τεχνικό του Άρη για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Νίκο Πασσιαλή.


Ο Βελλίδης σχολιάζοντας αρχικά το κακό ξεκίνημα της ομάδας του Άρη στο πρωτάθλημα της Super League και την αποχώρηση του Σάκη Τσιώλη, δήλωσε: «Σίγουρα η κατάσταση είναι δύσκολη. Όταν αλλάζει ένας προπονητής σημαίνει ότι δεν έχουν πάει καλά τα πράγματα και είναι κάτι που δυσκολεύει τους πάντες.


Για να φτάσουμε τόσο νωρίς σε αυτό το σημείο δεν σημαίνει ότι έφταιξε μόνο ο προπονητής Εμείς είμαστε που αγωνιζόμαστε μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα έχει και ο προπονητής ευθύνη αλλά και εμείς δεν έχουμε φτάσει στα επίπεδα που πρέπει για να διεκδικούμε νίκες. Θέλω να πιστεύω ότι με τον νέο προπονητή τα πράγματα θα αλλάξουν.


Το πρόβλημα είναι ότι δημιουργούμε ευκαιρίες αλλά δεν καταφέρνουμε να σκοράρουμε. Κλεινόμαστε πίσω, δεχόμαστε πίεση, χάνουμε τον αυτοέλεγχο και δεχόμαστε γκολ. Είναι λίγο περίεργο να αγωνίζεσαι στον Άρη και να μην έχει πάρει μια νίκη μετά από έξι αγωνιστικές.


Επειδή θέλουμε να αποδείξουμε ότι η ομάδα αξίζει να είναι πιο ψηλά, μας πιάνει μεγαλύτερο άγχος. Πρέπει να το ξεπεράσουμε αυτό. Αυτό που μπορεί να μας βοηθήσει είναι μια νίκη που θα αλλάξει την ψυχολογία μας».


Σχετικά με την αναμονή που υπάρχει για την επιλογή του νέου προπονητή τόνισε: «Με την έλευση ενός νέου προπονητή ο καθένας δίνει το κάτι παραπάνω για να κερδίσει μια θέση στην ενδεκάδα. Θα βοηθήσει πολύ το αγωνιστικό κομμάτι και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Η ομάδα έχει φτιαχτεί για μεγάλα πράγματα και αυτό που κάνουμε τώρα είναι να αδικούμε την ομάδα, τους εαυτούς μας, και τον κόσμο μας».


Κι όσο για τον τεχνικό της Κ-20, Νίκο Πασσιαλή, ο οποίος θα αναλάβει χρέη υπηρεσιακού προπονητή στον αγώνα με τον Ολυμπιακό (05/11, 19:30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» υποστήριξε: «Είναι απίστευτα έμπειρος άνθρωπος και θα τα καταφέρει εξαιρετικά. Αυτό που έχουμε να κάνουμε εμείς είναι να είμαστε προσηλωμένοι, σοβαροί και πειθαρχημένοι για 90 λεπτά και να πιέζουμε για το αποτέλεσμα».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ