ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φώτης Ιωαννίδης: Ακάθεκτοι στην Αγγλία, βάζουν και την Σαουθάμπτον στο παιχνίδι

Φώτης Ιωαννίδης: Ακάθεκτοι στην Αγγλία, βάζουν και την Σαουθάμπτον στο παιχνίδι
INTIME

Ο Παναθηναϊκός διαρρέει πως δεν πουλάει τον Φώτη Ιωαννίδη, αλλά τα διεθνή Μέσα συνεχίζουν να ασχολούνται με τον Έλληνα φορ βάζοντας αυτή τη φορά την Σαουθάμπτον στο μπαράζ δημοσιευμάτων.

Πόλος έλξης ο Φώτης Ιωαννίδης για ομάδες της Αγγλίας, αφού μετά από τις Λέστερ, Ίπσουιτς μπήκε στο παιχνίδι των δεκάδων δημοσιευμάτων και η Σαουθάμπτον. Μάλιστα, το Football Insider τιτλοφορεί το θέμα ως εξής: "Η Σαουθάμπτον μονομαχεί την Λέστερ για να υπογράψει τον επιθετικού του Παναθηναϊκού, Φώτη Ιωαννίδη".

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ είδε το φως της δημοσιότητας μόλις μερικές ώρες αφόρου οι πράσινοι ξεκαθάρισαν για πολλοστή φορά ότι ο Ιωαννίδης δεν πωλείται το φέτος. Θυμίζουμε πως η πρόταση των "αλεπούδων" ανήλθε στα 27.000.000 ευρώ, της Ίπσουιτς στα 29.000.000 ευρώ συν 15% στην μεταπώληση, ενώ παλιότερα στην Πορτογαλία είχαν γράψει ότι η Σπόρτινγκ είχε φτάσει την προσφορά της στα 25.000.000 ευρώ.

Χορός εκατομμυρίων για τον Ιωαννίδη, όμως, η θέση του Παναθηναϊκού είναι ξεκάθαρη ενώ αναμένεται σύντομα η διοίκηση να καλέσει τον Έλληνα "μπόμπερ" για το προτείνει νέο συμβόλαιο με αυξημένες κατά πολύ τις απολαβές του.

Το σχετικό δημοσίευμα

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΦΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΛΕΣΤΕΡ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ