NATIONS LEAGUE

Ιωαννίδης: "Όλοι μας είμαστε οι πρωταγωνιστές, είμαστε μία γροθιά"

UEFA NATIONS LEAGUE 2024-2025 /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
UEFA NATIONS LEAGUE 2024-2025 / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

ΟΙ Φώτης Ιωαννίδης προχώρησε σε δηλώσεις μετά την πρώτη νίκη της Εθνικής Ελλάδας επί των ημερών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με τον φορ του Παναθηναϊκού να αναφέρει πως υπάρχει βελτίωση, η οποία θα αυξηθεί στη συνέχεια.

Η Εθνική Ελλάδας νίκησε με 3-0 την Φινλανδία στη πρεμιέρα του Nations league με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος στις δηλώσεις του μετά το ματς υποστήριξε πως όλη η ομάδα ενωμένη παλεύει και θα συνεχίσει να βελτιώνεται από εδώ και πέρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του επιθετικού του Παναθηναϊκού

"Ναι η αλήθεια είναι ότι είχαμε ένα πρόβλημα με τη πίεση ψηλά, αλλά αυτή είναι η δουλειά μου. Δεν έχει να κάνει με το τι έκανα εγώ. Όπως και τα παιδιά στην άμυνα συνεχώς αμυνόντουσαν πολύ καλά, έτσι και εγώ κυνήγησα μία φάση, έγινε ένα λάθος από τον τερματοφύλακα και κατάφερα να σκοράρω, να βοηθήσω την ομάδα και αυτό είναι το σημαντικό.

Νομίζω όλοι μας είμαστε πρωταγωνιστές εδώ πέρα. Όλα και τα τα 25 παιδιά. Δεν είμαι κάποιος πρωταγωνιστής ή διαφορετικός από όλους τους άλλους, όλοι μαζί είμαστε μία γροθιά και αυτό νομίζω φαίνεται και μέσα στο γήπεδο. Καταφέρνουμε και βοηθάμε ο ένας τον άλλο και κερδίζουμε κάθε παιχνίδι.

Όπως είπα χρειαζόμαστε χρόνο για να καταλάβουμε το πλάνο του προπονητή και αυτό που ζητάει να κάνουμε. Χρειάζεται χρόνο και η αλήθεια είναι ότι έχουμε τα φόντα, έχουμε τους παίκτες για να καταφέρουμε να βελτιωθούμε και άλλο και να καταφέρουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι

Μπορούμε την πρωτιά με την Αγγλία. Πάω πάντα για να βγω πρώτος. Γνωρίζουμε τη πρέπει να κάνουμε (απέναντι στην Ιρλανδία). Θα το δουλέψουμε ακόμα περισσότερο το παιχνίδι, έχουμε μέρες μπροστά μας και θα το δούμε βήμα βήμα. Θα αναλύσουμε τον αντίπαλο για να είμαστε 100% την Τρίτη.

Έχω ξαναδουλέψει με τον Κοουτς. Γνωρίζω προσωπικά τι χρειάζεται μέσα στο γήπεδο. Είναι ένας προπονητής φοβερός. Το γνωρίζουμε όλοι, δεν είναι δική μου άποψη αυτό. Θα βοηθήσει πάρα πολύ και όχι μόνο εμένα, αλλά και τα άλλα παιδιά από την ομάδα. Έχω την εντύπωση ότι μόνο βελτίωση θα βλέπουμε από εδώ και πέρα".

TAGS NATIONS LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ