ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Φόβοι για κάταγμα στο ζυγωματικό του Φαβάλι

Φόβοι για κάταγμα στο ζυγωματικό του Φαβάλι
Φαβάλι

Χτύπημα στο 25' του ματς με τον Εργοτέλη δέχθηκε ο Φαβάλι και εκφράζονται φόβοι για κάταγμα στο ζυγωματικό

Ωστόσο, αρκετά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του Περιστερίου όσον αφορά την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Γηραιό.
Το σημαντικότερο ακούει στο όνομα του Λούκας Φαβάλι, ο οποίος δέχθηκε χτύπημα στο 25΄του ματς με τον Εργοτέλη και εκφράζονται φόβοι για κάταγμα στο ζυγωματικό. Ασφαλέστερα συμπεράσματα αναμένονται την Τρίτη καθώς σήμερα ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε αξονική τομογραφία.

Μάλιστα, το πρωί της Τρίτης θα εξεταστεί από τον επικεφαλής της ιατρικής ομάδας, Νίκο Πισκοπάκη, καθώς και από ωτορινολαρυγγολόγο για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Επίσης, ο Μαρσέλο Σαρμιέντο έκανε θεραπεία επειδή έχει σφίξιμο στο ισχίο, ωστόσο το ιατρικό επιτελείο είναι αισιόδοξο ότι μέχρι την Τετάρτη, το αργότερο, θα ξεκινήσει κανονικά προπονήσεις.

Τέλος, μαζί έτρεξαν οι Περόνε και Μπρίτο με τη διαφορά ότι ο πρώτος θα ενσωματωθεί στο πρόγραμμα της ομάδας από την Τρίτη. Υπενθυμίζεται ότι στο ματς με τον Ηρακλή δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι Ολιβέιρα και Περόνε που εξέτισαν την ποινή τους.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο Παγκρήτιο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Τα εισιτήρια με Ηρακλή

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για την διάθεση των εισιτηρίων ενόψει της αναμέτρησης με τον Ηρακλή, εξέδωσε η ΠΑΕ.

Αναλυτικά:

" Ξεκινά από σήμερα η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου (16.45) με τον Ηρακλή στο γήπεδο Περιστερίου.

Το Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων θα είναι σήμερα ανοικτό από τις 17.30 μέχρι τις 20.30. Τις ίδιες ώρες θα λειτουργήσει επίσης την Πέμπτη και την Παρασκευή. Σε όλες τις θύρες του γηπέδου η τιμή εισιτηρίου είναι 10 ευρώ πλην της Θύρας 3 που είναι 40 ευρώ".





















TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ