ΑΡΗΣ

Φόβοι για Σιστόν - Γκαρσία: "Χάσαμε έδαφος"

Φόβοι για Σιστόν - Γκαρσία: "Χάσαμε έδαφος"
γκαρσια

Φόβοι για διάστρεμμα του Ντιόγκο Σιστόν. "Χάσαμε έδαφος", τόνισε ο Νάτσο Γκαρσία για τον αγώνα με τη Λάρισα

Ο Σιστόν είχε περάσει στο παιχνίδι στο 46' στην θέση του Κάλβο ωστόσο εννιά λεπτά αργότερα στο 55΄ τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Ζεντίλ. Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση ο Βραζιλιάνος έχει υποστεί διάστρεμμα κάτι ωστόσο που θα φανεί με σιγουριά στην αυριανή εξέταση. Όπως και να έχει πάντως το σίγουρο είναι ότι η ατυχία δεν λέει να αφήσει τον Σιστόν από το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Το πιο πιθανό πάντως είναι ο Βραζιλιάνος να αποτελεί ήδη ερωτηματικό για το εκτός έδρας παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας στην Φυλή με τον Θρασύβουλο.
Όσο για το χθεσινό 0-0 του Άρη με την Λάρισα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μπροστά στους φιλάθλους της ομάδας; Σύμφωνα και με την γραπτή δήλωση του Ερνάντεθ με την μη κατάκτηση της νίκης η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην νίκη της περασμένης Κυριακής επί του Ολυμπιακού.

Στην απώλεια της νίκης επί της Λάρισας στάθηκε σε δηλώσεις του ο Νάτσο Γκαρσία με τον διεθνή Βολιβιανό να τόνισε σχετικά: " Θέλαμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας ειδικά έπειτα από μια μεγάλη νίκη όπως ήταν αυτή κόντρα στον Ολυμπιακό. Η Λάρισα ωστόσο έπαιξε έξυπνα και κλείνοντας τους χώρους μας δυσκόλεψε να κάνουμε φάσεις ενώ στο τέλος μας απείλησε βγαίνοντας επικίνδυνα στην κόντρα".

Κι όσο για την εμφάνιση του Άρη ο Γκαρσία δεν έκρυψε πως: " Αν και είχαμε την κατοχή της μπάλας αλλά κάποιες φορές μας έλειπε το καθαρό μυαλό", για να σταθεί και στην επόμενη μέρα της χθεσινής απώλειας της νίκης επί της Λάρισας τονίζοντας ότι: " Χάσαμε έδαφος, καθώς αφήσαμε δυο βαθμούς στην έδρα μας και δεν δώσαμε χαρά στον κόσμο μας που ήρθε και μας βοήθησε. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε στην έδρα του Θρασύβουλου να πάρουμε την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη".




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ