ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φόβος και για άλλες προσφυγές στον Παναθηναϊκό

Φόβος και για άλλες προσφυγές στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Στον Παναθηναϊκό υπάρχει η ανησυχία μήπως τον δρόμο που χάραξε ο Τοτσέ ακολουθήσουν και άλλοι πράσινοι όπως ο Πίντο, ο Βελάσκες και ο Κουίνσι που επίσης έχουν να λαμβάνουν δεδουλευμένα.

Η αρχή που έγινε με τον Χοσέ Τοτσέ και την προσφυγή εις βάρος του Παναθηναϊκού έχει προκαλέσει ανησυχία και φόβο στους ανθρώπους του Τριφυλλιού μήπως ακολουθήσουν και άλλες.

Οι Πίντο, Βελάσκες και Κουίνσι είναι ποδοσφαιριστές που έχουν λαμβάνειν χρήματα από την περσινή σεζόν στο Τριφύλλι και σίγουρα το γεγονός ότι δεν υπολογίζονται από τον Γιάννη Αναστασίου και ότι δεν βρέθηκε λύση στην λύση των συμβολαίων τους κάνει τους πράσινους να φοβούνται.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη ο Βελάσκες έχει επικοινωνήσει με τον δικηγόρο του και έχει ετοιμάσει τα χαρτιά του για να καταθέσει προσφυγή ενώ δεν αποκλείεται να τον ακολουθήσει και ο Πίντο.

Την ίδια ώρα ο Κουίνσι ταξίδεψε την Δευτέρα το μεσημέρι για το Λονδίνο και σίγουρα εκεί θα μιλήσει με τον μάνατζερ του και θα πάρει την γνώμη του για το αν θα πρέπει και ο ίδιος να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση.

Και οι τρεις θέλουν να διασφαλίσουν τα χρήματα τους περισσότερο και εν συνεχεία και την ελευθερία τους ώστε να μπορούν παράλληλα μέχρι τον Γενάρη να βρουν και μια ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Επίσης θα πρέπει να σημειώσουμε πως υπάρχουν και αρκετοί πράσινοι που έχουν υπογράψει διακανονισμούς αλλά ούτε αυτοί έχουν πάρει όσα χρήματα έπρεπε και απλά ανέχονται ακόμα την συγκεκριμένη κατάσταση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ