ΙΩΝΙΚΟΣ

Φουκούντα: "Υποχρέωση μας η άνοδος"

Φουκούντα: "Υποχρέωση μας η άνοδος"
φουκουντα

Την πεποίθησή του ότι ο Ιωνικός μπορεί να πετύχει στη νέα σεζόν αυτό που δεν πέτυχε εφέτος, δηλαδή την άνοδο στη SuperLeague, εξέφρασε ο Ιάπωνος διεθνής επιθετικός ποδοσφαιριστής της ομάδας

Ο Φουκούντα μιλώντας στο "www.ionikos-fc.gr" απαντώντας σε ερώτηση για τον πρώτο χρόνο παρουσίας του στη χώρα μας δήλωσε: " Τον πρώτο χρόνο ήταν αρκετά δύσκολα τα πράγματα για μένα και την οικογένειά μου, καθώς βρεθήκαμε σε ένα πρωτόγνωρο περιβάλλον, συναντώντας ανθρώπους με άλλη κουλτούρα, ήθη και έθιμα και διαφορετική νοοτροπία. Ωστόσο με τη βοήθεια των Ελλήνων που είναι πολύ φιλικοί και πρόσχαροι άνθρωποι καταφέραμε να προσαρμοστούμε και να απολαμβάνουμε την παραμονή μας στην Ελλάδα".

Για τις εντυπώσεις που αποκόμισε από τη θητεία του στον Ιωνικό, ο Φουκούντα δήλωσε: " Είχαμε μια πολύ καλή ομάδα, με καλούς ποδοσφαιριστές και πολύ καλούς χαρακτήρες. Το κλίμα στα αποδυτήρια ήταν άριστο και σε αυτό συνέβαλαν όλοι, δηλαδή διοίκηση, προπονητές, φροντιστές, ιατρικό τιμ και ποδοσφαιριστές. Πραγματοποιήσαμε μια καλή πορεία, αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας που ήταν η άνοδος στη Super League, πράγμα πολύ άσχημο για τον κόσμο μας αλλά και για όλους εμάς".

Ο Ιάπωνας ποδοσφαιριστής που αναχωρεί αύριο οικογενειακώς για την πατρίδα του, όπου θα κάνει τις διακοπές του, αναφέρθηκε στο νέο πρωτάθλημα, λέγοντας: "Από τη σεζόν που τελείωσε έχουμε αφήσει μια εκκρεμότητα για το νέο πρωτάθλημα και είμαστε υποχρεωμένοι να τελειώσουμε τη δουλειά που αφήσαμε εφέτος στη μέση. Είμαστε υποχρεωμένοι να πετύχουμε την άνοδό μας στη Super League και είμαι σίγουρος πως μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Εγώ από την πλευρά μου δηλώνω πως θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα. Καλό καλοκαίρι σε όλους".






TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ