ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φουλ επίθεση για το "τρίποντο"

Φουλ επίθεση για το "τρίποντο"
Παναθηναϊκός: Σαλπιγγίδης

Με τρεις επιθετικούς στο αρχικό σχήμα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ατρόμητο για να κατακτήσει τη νίκη

Μετά την ήττα απο τον Εργοτέλη είναι ξεκάθαρο στην Παιανία οτι δεν υπάρχουν περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες, αν ο Παναθηναϊκός θέλει να καταλάβει την δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα που οδηγεί στην προκριματική φάση του Champions League.
Πριν τον αγώνα με τους Κρητικούς ο Βίκτορ Μουνιόθ είχε ζητήσει απο τους παίκτες του ένα γρήγορο γκολ, ώστε να φύγει το άγχος και να μπορούν να κινηθούν με μεγαλύτερη άνεση. Ωστόσο, η εξέλιξη ήταν εντελώς διαφορετική με αποτέλεσμα οι "πράσινοι" να βρεθούν απο νωρίς με την "πλάτη στον τοίχο" και τελικά να μην καταφέρουν ν' αντιστρέψουν την κατάσταση, παρά το γεγονός οτι είχαν το αριθμητικό πλεονέκτημα για ένα ολόκληρο ημίχρονο.

Οι εντολές του Ισπανού ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ατρόμητο είναι οι ίδιες, αφού ο στόχος των παικτών του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να είναι άλλος απο τη νίκη, ειδικά απο την στιγμή που η ΑΕΚ βρίσκεται ένα βαθμό μπροστά.

Όπως και την προηγούμενη Κυριακή, έτσι και τώρα οι παίκτες του "τριφυλλιού" θα γνωρίζουν το αποτέλεσμα στον αγώνα της ΑΕΚ, όμως αυτή την φορά δεν υπάρχουν περιθώρια γι' απώλειες και θα πρέπει να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο αυτό που δεν έκαναν κόντρα στον Εργοτέλη: Να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ.

Τρεις επιθετικοί, ερωτηματικό το σχήμα

Ο Βίκτορ Μουνιόθ γνωρίζει πόσο σημαντική είναι η νίκη σε αυτή την αναμέτρηση και θα κάνει πιο επιθετικό το αρχικό σχήμα, προκειμένου να έρθει νωρίτερα το πολυπόθητο γκολ. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έχει αποφασίσει να ξεκινήσει τους Παπαδόπουλο, Σαλπιγγίδη και Μάντζιο, ωστόσο ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν το σύστημα θα είναι 4-4-2 ή 4-3-3.

Το σίγουρο είναι οτι στο αρχικό σχήμα θα υπάρχει ένας αμυντικός μέσος (Τζιόλης) ειδικά απο την στιγμή που ο Ρικάρντο Μπόβιο είναι τιμωρημένος και θ' απουσιάσει λόγω καρτών. Σε περίπτωση που το σύστημα παραμείνει 4-4-2 η μεσαία γραμμή θ' αποτελείται απο τους Τζιόλη, Ίβανσιτς (στον κεντρικό άξονα), Νίνη (δεξιά) και Παπαδόπουλο (αριστερά).

Αν το σύστημα αλλάξει 4-3-3, τότε στην μεσαία γραμμή θα είναι οι Τζιόλης, Ίβανσιτς και Νίνης, με τους Παπαδόπουλο, Σαλπιγγίδη και Μάντζιο ν' αποτελούν την επιθετική τριπλέτα. Απο εκεί και πέρα δεν αναμένεται να υπάρχει κάποια άλλη έκπληξη στο αρχικό σχήμα, καθώς ο Εμπέντε θα είναι κάτω απο τα δοκάρια και οι Νίλσον, Λεοντίου, Μόρις, Γκούμας θ' αποτελούν την αμυντική τετράδα.

Χωρίς απρόοπτα η προπόνηση

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ το απόγευμα της Κυριακής. Ο τεχνικός των "πράσινων" Βίκτορ Μουνιόθ δεν αντιμετώπισε προβλήματα, πλην των γνωστών με τους μακρόχρονα τραυματίες, ενώ και ο Νασίφ Μόρις, ο οποίος αντιμετώπισε ένα μικροπρόβλημα στην προπόνηση της Παρασκευής συμμετείχε στο πρόγραμμα.

Ο Ισπανός προπονητής, ανάλωσε την προπόνηση κυρίως στο κράτημα της μπάλας και στις στημένες φάσεις, ενώ προς το τέλος έπαιξαν ένα χαλαρό δίτερμα. Οι Θανάσης Τσίγκας και Βίκτορ Σάντσεθ, υποβλήθηκαν σε θεραπεία.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Βίκτορ Μουνιόθ ανακοίνωσε την αποστολή για το κυριακάτικο παιχνίδι, η οποία απαρτίζεται από τους: Εμπέντε, Γκαλίνοβιτς, Νίλσον, Βύντρα, Γκούμα, Μόρις, Μπουτζίκο, Μπίσκαν, Λεοντίου, Αντριτς, Τζιόλη, Νίνη, Ρομέρο, Χαραλαμπίδη, Ιβανσιτς, Παπαδόπουλο, Σαλπιγγίδη και Μάντζιο.
















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ